SAMSUN

10. Enerji Sempozyumu Samsun'da Yapılacak

 
 616
10. Enerji Sempozyumu Samsun'da Yapılacak - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Başkan Hüseyin Yeşil, Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından her yıl düzenlenen 'Enerji Sempozyumu'nun 10
Bafra Haber

 |  - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Başkan Hüseyin Yeşil, Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından her yıl düzenlenen 'Enerji Sempozyumu'nun 10

'sunun Samsun'da yapılacağını söyledi.

Elektrik Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetimi toplantısı, Genel Başkan Hüseyin Yeşil'in katılımı ile Samsun'da gerçekleştirildi. Toplantıya Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerji Sempozyumu Yürütme Kurulu Üyeleri ve Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Özdağ katıldı.

Toplantı'da konuşan EMO Genel Başkan Hüseyin Yeşil, "Biz Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu olarak şubelerimizle zaman zaman birlikte ortak toplantılar, yönetim toplantıları yapıyoruz. Bugün de Samsun'da yaptık. Biz aslında 10 dönemdir yaptığımız TMMOB 10. Enerji Sempozyumu'nu bu dönem 4-5-6 Aralık 2015 tarihinde Samsun'da yapacağız. Onla ilgili de çeşitli görüşmeler yapmak için buradayız" dedi.

Samsun'da gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum konusunda bilgi veren Düzenleme Kurulu Başkanı Teoman Aktürk, "Geleneksel olarak Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği adına yapmış olduğumuz enerji sempozyumlarını 10'uncusunu yapacağız. Bunun içinde yürütme kurulumuz tarafından, oda yönetimi tarafından bunun 3-4-5 Aralık günlerinde Samsun'da yapılmasına karar verdik. Bunun sadece 2. günü Sinop'taki nükleerle ilgili ve çevredeki gelişmelerle ilgili bölümünü göze alarak Sinop'ta panel yapacağız. Samsun ve yöresinde de enerji tesislerine ilişkin önemli gelişmeler var. Bu sempozyumda bu konular uzmanlar tarafından ele alınıp incelecek ve önümüzdeki dönemde neler olabileceği tahmin edilen sonuçları hep birlikte bu sempozyumda göreceğiz" diye konuştu.

10. Enerji Sempozyumu'nun Samsun'da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Özdağ, "Böyle bir görevin bize verilmiş olmasının gururunu yaşıyoruz. Türkiye düzeyinde ulusal ölçekli bu ev sahipliğin altından başarıyla kalkacağımıza inanıyoruz. Bölge halkının özellikle Terme'nin, Gerze'nin Yaykıl'ın sesine ses vereceğimizi, enerjiyi pahallı kullanan bütün halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek sonuçların çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 10. Enerji Sempozyumu Samsun'da Yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0