SAMSUN

10 Nisan Polis Haftası Kutlandı

 
 1195
10 Nisan Polis Haftası Kutlandı - Samsun'un Havza ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Havza ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169

kuruluş yıl dönümü Mehmetçik Meydanı'nda düzenlen bir törenle kutlandı.

Törene Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhuriyet Savcısı İsmail Ünsal, Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ, protokol üyeleri, emekli emniyet mensupları, polis eşleri ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı'na Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ tarafından çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programda Toplum Destekli Polis Memuru Özkan Cinbek tarafından günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapıldı. Cinbek, "Emniyet teşkilatı her zaman görevinin başında ve gücünü halkımızdan almakta. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için tüm şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim. Onların aziz hatıraları bizler için birer kılavuz niteliğindedir" dedi.

Konuşmanın sonunda 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle ilçede düzenlenen polis konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Ödül töreni sonrası şiir dalında dereceye öğrenci tarafından şiir okundu. Tören sonunda Havza 25 Mayıs Vakfı Asya Cafe'de düzenlenen kokteyle geçildi. Kutlamalar, Havza Emniyet Müdür Arıkan Yücedağ'ın makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 10 Nisan Polis Haftası Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0