GÜNDEM

Bafra Ak Parti'de Bayramlaşma

 
 228
Bafra Ak Parti'de Bayramlaşma - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Başkanlığı'nda milletvekilleri, partililer ve vatandaşlar bayramlaştı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Başkanlığı'nda milletvekilleri, partililer ve vatandaşlar bayramlaştı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ve Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'in de katıldığı bayramlaşma töreninde partililerle vatandaşlar bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Bayramlaşma töreninde AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'in ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, icraatlarına değinerek, "Bafra'da yıllardır ertelenen bir sorun daha bizimle tarih oldu. Halkımız özlemle beklediği içme suyuna kavuşuyor. Artık bu dert bitmiştir. 50 yıllık probleme, 50 yıllık çözüm projesi diyeceğiz. İşte güçlü iktidar, işte güçlü belediye farkı diyoruz ya, her mahallede hizmetimiz var. 4.5 yılda rekor asfalt yaptık. 1994-2004 yılları arasındaki 10 yılda 45 bin 200 ton asfalt yapılmıştı. Bizim dönemimizde 4.5 yılda 10 yılın 2 katı asfalt yaptık. 2004 yılında 5 bin 450 ton, 2005 yılında 8 bin 067 ton, 2006 yılında 14 bin 200 ton, 2007 yılında 21 bin ton, 2008 yılında 33 bin ton asfalt olmak üzere 81 bin 717 ton asfalt yaptık” dedi.
Milletvekili Suat Kılıç ise vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ettiklerini ifade ederek, "İnsanın olmadığı yerde siyaset olmaz. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Hepsi bize emanettir. AK Parti projelerini birer birer yerine getiriyor. Samsun-Bafra arasında bulunan duble yolunu biz bitirdik. Nebiyan içme suyu konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. İktidarımız ülke genelinde olduğu gibi yerelde de yüksek performans göstererek halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermektedir" diye konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de Bafra ilçesinin çağ atladığını belirterek, şunları kaydetti: "Bafra, 4 yıllık fakülteye kavuşuyor. Bafra bizim için önemli ilçelerden birisi. Bafra'nın Başbakan'ın gözünde ayrı bir yeri var. Bafra Ovası kalkınmaya uygundur. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerden tereddüdümüz yok. AK Parti hizmet için herkese açıktır. Bizim işimiz, gücümüz milletimize hizmet etmektir. AK Parti olarak her zaman geleceğe bakarız. AK Parti'de milletin ta kendisidir."
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ak Parti'de Bayramlaşma içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0