GÜNDEM

15 Yaşındaki Çocuk Silahla Kendini Vurdu

 
 13759
15 Yaşındaki Çocuk Silahla Kendini Vurdu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde lise öğrencisi bir genç silah ile kendini vurarak intihar etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde lise öğrencisi bir genç silah ile kendini vurarak intihar etti.

Olay Emirefendi Mahallesi Emek Caddesi`ndeki bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bafra`da Evkur Yaşar olarak bilinen Yaşar Demirsoy`un torunu Kaan Demirsoy, banyoda başına ateş ederek intihara kalkıştı.
Patlama sesi üzerine olayın farkına varan ailesi 112 ambulans servisine haber verdi. Başından ağır yaralanan 15 yaşındaki lise öğrencisi Kaan ambulans ile önce Özel Medibafra Hastanesine kaldırıldı. Kaan ilk müdahalenin ardından Samsun OMÜ Tıp Fakültesine sevk edildi.

Galip Öztürk Lisesi öğrencisi Hasan Kaan Fakültede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yaşamanı yitiren Hasan Kaan'ın okulda derslerinin kötü olduğu için bunalıma girdiği ve Silahın evlerine misafirliğe gelen Aydın Y.'ye ait olduğu öğrenildi.
Mobilyacı Yaşar Demirsoy`un torunu, Uğur Demirsoy`un oğlu Kaan`ın ölümü tüm Bafra`yı üzüntüye boğdu.

Gözyaşları ile uğurlandı

Samsun Ondokuz Mayıs  Tıp Fakültesinde yaşamını yitiren Hasan Kaan, Büyük Camide kılınan İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla Asri mezarlıktaki aile kabristanlığına gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.

Cenaze törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş,  Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Bafra  İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 15 Yaşındaki Çocuk Silahla Kendini Vurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0