SAMSUN

19 Mayıs Belediye Başkanına Emniyet Müdürü Ve Jandarma Bölük Komutanından Ziyaret

 
 533
19 Mayıs Belediye Başkanına EmniyetMüdürü Ve Jandarma Bölük Komutanından Ziyaret - 19 Mayıs Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan ve 19 Mayıs Yeni İlçe Jandarma Bölük Komutanı Abdullah Tekelier 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu`nu makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan ve 19 Mayıs Yeni İlçe Jandarma Bölük Komutanı Abdullah Tekelier 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu`nu makamında ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu "Hem İlçe Emniyet Müdürümüze hem de İlçe Jandarma Bölük Komutanımıza görevlerinde başarılar dilerim "dedi.

Başkan Topaloğlu sözlerine şöyle devam etti." Öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Halkımızın huzuru ve güvenliği için el birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurum ve kuruluşlar olarak dayanışma, birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket etmek ilçemizin huzuru ve güvenliği için çok önemli. Bizim kolluk kuvvetlerimizin, ister polisimiz ister askerimiz olsun talepleri bizim için öncelikli taleplerdir. Çünkü yapılan görevin önemini biz çok iyi biliyoruz "dedi.

Başkan Topaloğlu ziyaretlerinden dolayı Hacı Osman Dağıstan`a ve Abdullah Tekelier`e teşekkür etti. İlçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler Verdi. Daha sonra karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs Belediye Başkanına Emniyet Müdürü Ve Jandarma Bölük Komutanından Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0