SAMSUN

19 Mayıs Belediyesi 1. Karakucak Güreşleri Festivalinin Hazırlıkları Sürüyor

 
 480
19 Mayıs Belediyesi 1.Karakucak Güreşleri Festivalinin Hazırlıkları Sürüyor - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; 19 Mayıs 1. Karakucak Güreşleri Festivali 5 Ağustos Çarşamba günü Nafız Kurt Spor Tesislerinde düzenleneceğini söyledi.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; 19 Mayıs 1. Karakucak Güreşleri Festivali 5 Ağustos Çarşamba günü Nafız Kurt Spor Tesislerinde düzenleneceğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, "Festivale bütün Türkiye`den güreşçileri davet edeceklerini belirterek, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rıza Yıldırım, Kırkpınar Başpehlivanlarından Şaban Yılmaz, Engin Öztürk gibi birçok başpehlivanımız başta olmak üzere yaklaşık 300 güreşçinin yarışacağı görkemli ve adından söz ettiren bir program hazırlayacağız. Organizasyon 19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek." dedi.

Herkesi festivale davet eden Topaloğlu, "Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz bu güzel organizasyonda tüm halkımızı en güzel şekilde ağırlamaya hazırız" diye konuştu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs Belediyesi 1. Karakucak Güreşleri Festivalinin Hazırlıkları Sürüyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0