SAMSUN

19 Mayıs Belediyesi Plaj Futbolunda Şampiyon

 
 133
19 Mayıs Belediyesi Plaj Futbolunda Şampiyon - 19 Mayıs Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonunun birlikte organize ettiği Plaj Futbol ligi 19 Mayıs etabı, 19 Mayıs plajında tamamlandı.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonunun birlikte organize ettiği Plaj Futbol ligi 19 Mayıs etabı, 19 Mayıs plajında tamamlandı.

23-24 Temmuz tarihleri arasında tamamlanan turnuvada ilk gün müsabakası Karşıyaka Mahallesi ile Bafra Hacınabi Gençlik arasında oynandı. İkinci maçta ise 19 Mayıs Belediye ve Atakum Gençlik karşılaştı. 

İlk günün galipleri Bafra Hacınabi Gençlik ile 19 Mayıs Belediye 24 Temmuz Pazar günü finalde karşılaştı. Final maçını 19 Mayıs Belediyesi kazanarak etabın şampiyonu oldu.

Finalde gerçekleşen kupa törenine, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, TFF. Bölge müdürü İbrahim Güven, TFF Gelişim Departmanından Sertan Kırağası ve TFF Ege Teknik Sorumlusu Ozan Yılmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın, İlk Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. M. Serkan Eroğlu katıldı.

Federasyon yetkilileri, 19 Mayıs etabının ilk organizasyonu olmasına rağmen çok başarılı bulduklarını, önümüzdeki yıllar için de değerlendireceklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu "Spor barış ve kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu sebeple bu tür organizasyonlar çok faydalı ve önemlidir. Bu turnuvada katkısı olan herkese, sporsever halkımıza ve ter döken tüm sporcularımıza teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs Belediyesi Plaj Futbolunda Şampiyon içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0