GÜNDEM

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Bafra`da Kutlandı

 
 90
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Bafra`da Kutlandı - Samsun`un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümü Bafra protokolü ve öğrencilerin katılımı ile kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümü Bafra protokolü ve öğrencilerin katılımı ile kutlandı.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün organizasyonuyla kutlamalar öğrencilerin Cumhuriyet Meydanından, Kent Meydanına yürüyüşü ile başladı. Öğrenciler Gençlik Yürüyüşünde "ËœNe Mutlu Türküm Diyene`, "ËœTürk Övün Çalış Güven` sloganları attılar.

Kent meydanında kutlanan bayram`da ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Atatürk anıtına çelen bıraktı.

Kutlama Programı Kaymakam Halis Arslan`ın konuşmasıyla devam etti. Kaymakam Arslan`ın konuşmasının ardından Şiirler, Atatürk`ün gençliğe hitabesi ve öğrencilerin ataya cevabı okundu.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 10 "" A sınıfı öğrencisi Deniz Erdoğan 19 Mayıs adlı şiirini okuyarak katılımcıların beğenisi topladı. Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Osman Sivri Atatürk`ün gençliğe hitabesini söyledi. Hitabenin okunması esnasında katılımcılar duygulanırken Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinin okuduğu Gençliğin Ata`ya cevabı katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Jimnastik gurubunun ardından Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Tekvando gösterisini sundu. Tekvando hareketlerinin ardından kızların ve erkeklerin tekmelerle sunta kırmaları büyük alkış topladı.

Programda Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün Bayan Step gösterisi beğeni toplamasının yanında bir buçuk yaşındaki küçük kız Eslim Musa`nın ablalarının yanına gelerek onlarla birlikte dans etmeye çalışması katılımcıların gülüşmelerine neden oldu.

Programda Bafra Kaymakamlığı kurumlar arası Bafra Ovası Çeltik Liseler Arası futbol turnuvasının ödül töreni ile devam etti.

Liseler arası futbol turnuvasında 3. olan Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`ne kupası ve katılım belgesi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından, 2. olan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesine Bafra Garnizon Komutanı Kd. Binbaşı İlhan Güngör tarafından 1. olan Bafra Atatürk Anadolu Lisesine ise Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından takdim edildi.

Tören ödüllerin verilmesinin ardından Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle son buldu.

Törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Kd. Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcı vekili Mehmet Ali Özkurt, daire müdürleri siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Bafra`da Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0