SPOR

1930 Bafraspor Futbolcularına Malzeme Desteği

 
 1556
1930 Bafraspor Futbolcularına Malzeme Desteği - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor`a, Bafra Belediyesinden yağmurluk ve eşofman yardımında bulunuldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor`a, Bafra Belediyesinden yağmurluk ve eşofman yardımında bulunuldu.

Yağmurluk ve eşofmanlar 1930 Bafraspor Tesislerinde alt yapı oyuncularına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından dağıtıldı. Zihni Şahin alt yapı oyuncularına tek tek malzemeleri teslim ederek kısa sohbetler etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Malzeme dağıtımında altyapı futbolcularına öğütler veren Zihni Şahin, "Bafra`da spor adına yapılan çalışmalara iştirak etmenizden hem Bafra için hem de kendiniz için büyük faydalar olduğunu düşünüyorum. İnsanlar spora ne kadar önem verirse kendine bir o kadar daha özgüven kazanma açısından ve kendini geliştirme açısından kar eder.

Büyük Atatürk "˜Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.` demiş. Spor gerçekten çok önemli ve Bafraspor`un alt yapısını sizler oluşturuyorsunuz. Herkes belki isteği yere gelemeye bilir ama kendiniz için spor yapmalısınız. Yarın Bafraspor`u sırtlayıp götürecek gençler çıkacaktır. Öyle olduğunda da tabi bunla hepimiz iftihar edeceğiz. 

Bafra`dan hangi alanda olursa olsun bizi temsil edecek sporcuların veya sanatçıların çıkması bizleri onurlandırıyor. Bafra`dan grekoromende bir dünya şampiyonu çıktı ve hepimiz gururlandık.

Bafra`da Belki eksiklerimiz olabilir ama tarihe baktığımızda Samsun`a gidip nerede konuşursak konuşalım futbol adına da güzel sporcular çıkmış. Samsun`a da katkılar sağlamış inşallah bundan sonrada bu çalışmalarınız sayesinde bizi onurlandıracak sporcular çıkar ve her şeyden önce düzgün insanlar çıkar. Herkesin şöhret olması şart değil ama iyi bir insan olması şarttır. Biz sizden önce iyi bir insan olmanızı istiyoruz sonrada iyi bir sporcu olmanızı istiyoruz." dedi.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Futbolcularına Malzeme Desteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0