SPOR

1930 Bafraspor Sezon Açılışını Bugün Yapıyor

 
 725
1930 Bafraspor Sezon Açılışını Bugün Yapıyor - 1930 Bafraspor 2014-2015 sezonuna bugün merhaba diyor.  Bafra şehir stadında ki sezon açılışı saat 15.30`da yapılacak. Sezon açılışı programından sonra temsilcimiz Trabzonspor A2 takımı ile yapacağı hazırlık maçı ile seyircisi önüne çıkacak.
Bafra Haber

 |  - 1930 Bafraspor 2014-2015 sezonuna bugün merhaba diyor. Bafra şehir stadında ki sezon açılışı saat 15.30`da yapılacak. Sezon açılışı programından sonra temsilcimiz Trabzonspor A2 takımı ile yapacağı hazırlık maçı ile seyircisi önüne çıkacak.

Bugün yapılacak sezon açılışı öncesi 1930 Bafraspor başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcu kadrosu Bafra Asri mezarlığında Futbol şehidi İsmail Kurt hocanın mezarını ve Garnizon şehitliğini ziyaret edecek. Ziyaretlerden sonra Atatürk anıtına çelenk koyacak.

 Bafra'mızın Marka Değeri İçin Çok Önemlidir

1930 Bafraspor başkanı Tuncay Özçamca yaptığı açıklamada şunları söyledi."  Bu yıl zor şartlar altındayız. Bu maddi zorluklar içerisinde yeni bir takım oluşturmaya gayret ettik. İki hazırlık maçı yaptık. Eksikliklerimizi gördük. İmkanlarımız dahilinde bu eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Bafra Belediye Başkanımız yeni büyük şehir yasasının getirdiği tüm zorluklara rağmen her zaman bizlerin yanında oluyor. Belediye Başkanımız bir önemli adım atarak kulübümüzün tamamen Bafra`ya mal olması için gayret etmiştir. Bizde yönetim kurulu olarak istikrara dayalı bir anlayış ile Kulübümüzü her yönüyle Bafra`mızla kucaklaştıracağız.  Bafra`mızın önemli bir markası olması için çalışacağız. Altyapıya ve tesisleşmeye önem vereceğiz. Bu zor dönemde İşimiz kolay değil. Tüm Bafralıların desteğini rica ediyoruz. Sezon açılışımıza Bafralı hemşerilerimiz tarafından gösterilecek ilgi bize güç verecektir. Bugün yapılacak sezon açılışımız için Milletvekillerimiz, Kaymakamımız, belediye Başkanımız, belediye meclis üyeleri, muhtarlarımız, partilerimizin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticileri, ilçe protokolümüz, basınımız, taraftar gruplarımız, taraftarlarımız ve tüm halkımızı bir kez daha davet ediyoruz. Katılımları bizleri onurlandıracak ve güç verecektir. Teknik kadro ve futbolcularımıza moral sağlayacaktır. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Sezon Açılışını Bugün Yapıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0