ULUSAL

2 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu

 
 711
2 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu - Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgilere göre Ankara ve İzmir başta olmak üzere yurdun bir çok yerinde sağanak yağış bekleniyor.
Bafra Haber

 |  - Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgilere göre Ankara ve İzmir başta olmak üzere yurdun bir çok yerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgilere göre; İç Ege, Batı Akdeniz`in iç kesimleri, İç Anadolu`nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir ve Bilecik çevreleri ile akşam saatlerinde Edirne`nin kuzey, Kırklareli`nin batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara`nın güneyi ve Ege Kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 29
İzmir: Parçalı bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
Adana: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 31
Antalya: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
Samsun: Parçalı bulutlu 25
Trabzon: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24
Erzurum: Az bulutlu ve açık 31

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 2 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0