SAMSUN

"2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi

 
 346
"2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi - Canik Belediyesi ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVYM) tarafından düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi, düzenlenen tanıtım toplantısı başladı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVYM) tarafından düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi, düzenlenen tanıtım toplantısı başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kadar sürecek olan proje kapsamında 2015 çocuk etkinliklerde buluşacak.

Piazza AVYM'de düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesinin açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Rönesans A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman, Piazza AVYM Müdürü Necati Ufuk Toydemir ve Teknepınar Mahallesi İlkokulu öğrencileri katıldı. Projenin tanıtımında konuşan Başkan Osman Genç, "Bugün Dünya Çocuk Hakları Günü'nde çocuklarımızı unutmadık ve Piazza Alışveriş Merkezi ile birlikte yavrularımız için uzun vadeli güzel sosyal sorumluluk projesine imza attık. Amacımız, daha çok çocuğumuzun yüzünü güldürmek. Çünkü çocuk gülerse dünya güler" dedi.

ÇOCUKLUKLARINI YAŞAYACAKLAR

Projenin 2015 yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sona ereceğini belirten Genç, "Bu proje sayesinde özellikle yukarı mahallelerimizde yaşayan çocuklar arasından seçilen 2015 yavrumuz sinema, buz pateni, bowling gibi etkinliklerle çocukluklarını yaşayama imkanı bulacak. Çocuklarımız ayrıca Canik Belediyemiz tarafından hazırlanan 'Bir Can Bir Fidan' projemiz kapsamında 2015 fidan dikecek. Çocuklarımız için son derece önemli gördüğüm bu projemizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

RÖNESANS'TAN SAMSUN'A ANAOKULU

Rönesans A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman da, Rönesans Eğitim Vakfı olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerine işaret ederek, "Dünya Çocuk Hakları Günü gibi çok anlamlı bir günde bu projeyi hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin değişik noktalarında eğitime katkı sağlıyoruz. Rönesans Eğitim vakfı olarak Samsun'a da bir tane anaokulu yapacağız. Özellikle çocuklara yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Daha sonra Başkan Genç ve Genel Müdür Şişman, çocuklara kitap dağıttı. Tanıtımın ardından Teknepınar İlkokulu'ndan gelen öğrenciler Piazza AVYM sinema, buz pateni, bowling keyfi yaşarken, oyun alanında çocukluklarının tadını çıkardı. Çocuklar, sevgi gösterisinde bulundukları Genç ve Şişman'a böyle bir projeye imza attıkları için teşekkür etti. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde başlayan proje 2015'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sona erecek. Proje boyunca Canik'teki okullardan seçilen 2015 çocuk, Piazza AVYM oyun parkında çocukluklarını yaşayacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0