GÜNDEM

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Bafra'da Kutlandı

 
 2377
23 Nisan Ulusal EgemenlikVe Çocuk Bayramı Bafra'da Kutlandı - Cumhuriyet`in kurulduğu ilk yıllardan itibaren Stadyumlarda halkın da büyük katılımı ile kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı AKP iktidarının aldığı karar ile artık okul bahçelerinde kutlanıyor.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet`in kurulduğu ilk yıllardan itibaren Stadyumlarda halkın da büyük katılımı ile kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı AKP iktidarının aldığı karar ile artık okul bahçelerinde kutlanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Yeni Kent Meydanında devlet erkânı ve kamu görevlileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile kutlanmaya başladı.
Resmi tören, Atatürk Anıtı`na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile son buldu.

Programda Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan`ın saygı duruşu ve istiklal Marşı okunurken engelli aracından ayağa kalkması ise ayrı bir görüntü oluşturdu.

Ayrıca Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünün tüm binası, lojmanlarının tamamının Türk Bayrakları ile donatılması vatandaşlar ve programa katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

Yeni Kent Meydanındaki çelenk sunma törenine, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlhan Güngör Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, daire amirleri, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Bafra'da Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0