ULUSAL

24 Ekim 2014 Yurtta Hava Durumu

 
 1046
24 Ekim 2014 Yurtta Hava Durumu - Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
Bafra Haber

 |  - Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Adana, Osmaniye, Nevşehir ve Yozgat çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz kıyıları, Isparta, Aydın, Muğla çevreleri ile Burdur`un güney ve doğu kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer aşırı olması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batı kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 21
İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, il genelinde kuvvetli, merkez ve doğu kesimlerinde yer yer aşırı olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve gece saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 26
Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu 27
Erzurum: Parçalı bulutlu 14
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 22 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 24 Ekim 2014 Yurtta Hava Durumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0