GÜNDEM

24.dönem Ak Parti Milletvekili Cuma İçten Bafra`da Konferans Verdi

 
 104
24.dönem Ak Parti MilletvekiliCuma İçten Bafra`da Konferans Verdi - Memur-Sen Bafra Temsilciliği tarafından Bafra Kültür Merkezinde 24.Dönem Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten`in konuşmacı olarak katıldığı , ``Suriye`den Çıkan Çirkin Yüzler`` konulu bir konferans düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Memur-Sen Bafra Temsilciliği tarafından Bafra Kültür Merkezinde 24.Dönem Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten`in konuşmacı olarak katıldığı , ``Suriye`den Çıkan Çirkin Yüzler`` konulu bir konferans düzenlendi.

Konferans Bafra Çarşı Camii Müezzini Selçuk Esen`in Kur`an Tilaveti ile başladı.

Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız hoşgeldiniz konuşması yaptıktan sonra, Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu Suriye, kardeşlik konuları hakkında konuşma yaptı.

24.Dönem Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ise ``Suriye`den Çıkan Çirkin Yüzler`` konferansında Suriye`de ve Bölgemizde yaşanan olaylar hakkında bilgilendirme ve önemli açıklamalarda bulundu. Konferansın sonunda ise soru cevap bölümüne geçildi.

Konferans bitiminde ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti  Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu tarafından konuşmacı 24.Dönem Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten`e  çiçek takdim edildi.

Konferansa ayrıca Ak Parti Samsun İl Yönetimi, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt,  Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim tam kadro olarak, Belediye Meclis Üyeleri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Memur-Sen Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Davut Çepni ile vatandaşlar katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 24.dönem Ak Parti Milletvekili Cuma İçten Bafra`da Konferans Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0