EĞİTİM

29 Ekim İlkokulu Dairesel Bayrak Koşusu Birincisi

 
 1369
29 Ekim İlkokulu Dairesel Bayrak Koşusu Birincisi - Samsun Bulvar AVM Bahçesinde, 16 Nisan 2014 tarihinde yapılan "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği - Dairesel Bayrak Koşusu" Yarışmalarında, Bafra 29 Ekim İlkokulu, 2/I Sınıfı öğrencileri, İlkokul 2. Sınıflar, Samsun birincisi oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bulvar AVM Bahçesinde, 16 Nisan 2014 tarihinde yapılan "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği - Dairesel Bayrak Koşusu" Yarışmalarında, Bafra 29 Ekim İlkokulu, 2/I Sınıfı öğrencileri, İlkokul 2. Sınıflar, Samsun birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"ne Samsun ´un 17 ilçesinde bulunan 132 okuldan 1 ve 9 sınıf arasında toplam 1.710 öğrenci katılıyor. Samsun Bulvar AVM bahçesinde 16 Nisan 2014 tarihinde başlayan yarışmalar iki gün sürecek.

16 Nisan 2014 tarihinde yapılan yarışmalara, ilkokul birinci ve ikinci sınıflar Bafra şampiyonu olan 29 Ekim İlkokulu'ndan iki sınıfın takım öğrencileri katıldı.

İlkokul 1. sınıflar arasında yapılan "El Değdirerek Bayrak Koşusu" Yarışmaları'nda ilçemizi temsil eden 1/I Sınıfı öğrencilerinden oluşan okul takımı, 17 takım arasından Samsun beşincisi oldu.

İlkokul 2. Sınıflar arasında yapılan "Dairesel Bayrak Koşusu" Yarışmaları'nda ilçemizi temsil eden 2/I Sınıfı öğrencilerinden oluşan okul takımı çok güzel bir yarışma çıkartarak Samsun birincisi oldu.

Yarışmalarda, dereceye giren öğrencilere ödülleri, yarışmaların bir bölümünü de izleyen Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi.

Samsun Şampiyonu olan okulumuz 2/I sınıfı öğrencilerine ödülleri, Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Okuyucu tarafından verildi.

Yarışmalara katılan tüm öğrenciler ödüllendirilerek öğrencilere madalya ve tişört dağıtıldı. Ayrıca öğrencilerin yemek ihtiyaçları da karşılandı.

Öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri okulda düzenlenen törenle dağıtıldı.

 Okul Müdürü Baattin Akça,"Öğrencilerimiz Samsun ´da yapılan yarışmalarda ilçemizi ve okulumuzu çok güzel bir şekilde temsil etmişlerdir.

 Samsun merkez ve tüm ilçelerinin katıldığı yarışmalarda Samsun birincisi olan 2/I Sınıfı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Mehmet Nuri Havuz ´u tebrik ediyorum.

 Ayrıca çok güzel bir yarışma çıkartmasına rağmen, Samsun beşincisi olan 1/I sınıfı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Tuğba Erduran ´ı da tebrik ediyorum.

 Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Biz de Bafra 29 Ekim İlkokulu'nu, İdarecileri ile Şampiyon sporcu öğrencileri ve öğretmenlerini kutlarız.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 29 Ekim İlkokulu Dairesel Bayrak Koşusu Birincisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0