GÜNDEM

29 Ekim İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu

 
 2672
29 Ekim İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 94. yıldönümü Kent Meydanındaki çelenk sunmanın ardından Bafra 29 Ekim İlkokulunda kutlanmaya devam etti.
Bafra Haber

 |  - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 94. yıldönümü Kent Meydanındaki çelenk sunmanın ardından Bafra 29 Ekim İlkokulunda kutlanmaya devam etti.

Kutlama programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptı. Açılış konuşmasının ardından 29 Ekim Anaokulu öğrencileri dans gösterilerini sundular. Yapılan gösteriden sonra Altınyaprak İlkokulu 4-A öğrencisi Nazlıcan Kavalcı 23 Nisan bayramıyla ilgili şiir okudu.

Okunan şiirin ardından Levent Yılmaz yönetimindeki 29 Ekim İlkokulu 4-B sınıfı folklor ekibi halkoyunları oynadı.

Oynanan halkoyunlarından sonra 29 Ekim 4-H öğrencileri step gösterisi yaptı. Step gösterisinden sonra 29 Ekim İlkokulu öğrencisi Furkan Ensar Erdoğan Dünya Çocuk Bayramı Şiirini okudu.

29 Ekim 4. sınıf öğrencilerinin Sunmuş olduğu dans gösterisi ve Altınyaprak İlkokulu öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılar davetlileri adeta büyüledi. Koronun yapmış olduğu gösterinin ardından etkinlik sona erdi.

Yapılan Etkinliğe Bafra Kaymakamı Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Jnd. Yzb. İlhan Güngör Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, ,Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Müdürleri, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 29 Ekim İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0