EĞİTİM

29 Ekim İlkokulunun Bizim Bir Ağacımız Var Projesi

 
 206
29 Ekim İlkokulunun Bizim Bir Ağacımız Var Projesi - Dünya Ormancılık günü ve Orman haftası kapsamında Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezi ve 29 Ekim İlkokulu 1 D sınıfının birlikte düzenlediği çam fidanı dikimi Gençlik merkezi bahçesinde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Dünya Ormancılık günü ve Orman haftası kapsamında Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezi ve 29 Ekim İlkokulu 1 D sınıfının birlikte düzenlediği çam fidanı dikimi Gençlik merkezi bahçesinde yapıldı.

Programa Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, 29 Ekim ilkokulu müdürü Mehmet Dursun, müdür yardımcısı Hasan Uçar, Sınıf öğretmeni Makbule Şahin öğrenciler ve veliler katıldı.

Her bir öğrencinin adı soyadı, sınıfı ve okulunun künye olarak yer aldığı 30 adet çam fidanı Gençlik merkezinin bahçesine dikildi.

Gençlik merkezi müdür, okul idarecileri ve öğrenciler şunları söylediler: Yapraklar bir yıldan uzun ömürlü olduğu için yaz ve kış yapraklı ve yeşil göründüğünden dolayı çam ağacı tercih ettik. Bu şekilde ülkemizin her zaman bahar mevsimi gibi canlı ve aydınlık olmasını istiyoruz. Yaptığımız bu çalışmanın toplumun tüm kesimleri tarafından devam ettirilmesini arzu ediyor dünya ormancılık günü ve Orman haftasını kutluyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 29 Ekim İlkokulunun Bizim Bir Ağacımız Var Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0