SPOR

2. Lig İçin Savaşmaya Gidiyorlar

 
 680
2. Lig İçin Savaşmaya Gidiyorlar - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor Voleybol takımı, 2. lig için Bingöl`de  mücadele verecek.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor Voleybol takımı, 2. lig için Bingöl`de mücadele verecek.

Ligdeki başarılı performansıyla ligi 2. takım olarak 27 puanla tamamlayan temsilcimiz 1930 Bafraspor, 2 lige çıkmak için Bingöl`e yarı final mücadelesi vermeye gidiyor.

20 ve 23 Mart tarihleri arasında 3 takım ile karşılaşacak olan temsilcimiz, ilk 2. sırada yer aldığı takdirde Ankara`da yapılacak olan final müsabakalarına katılarak 2. Lig için savaşacak.

Antrenmanlarına ara vermeyen ve yarı final müsabakalarına tüm güçleri ile hazırlanan oyuncuların moralleri yüksekken sakatlanan oyuncunun olmaması sevindiriyor.

Bafra Kapalı Spor Salonunda antrenmanlarına devam eden 1930 Bafraspor voleybol takımının antrenörü usta isim Mahmut Kırıcı yarı final süreci ve takım hakkında bilgi verdi.

Genç bir ekiple mücadele ettiklerini ancak çok iddialı olduklarını belirten Kırıcı şunları söyledi:

20-22-23 Mart tarihlerinde Bingöl`de yapılan yarı final turnuvalarına katılacağız.  Yola bir gün öncesinden çıkacağız. Turnuvada kura usulü ile kimlerle karşılaşacağımızı belirleyeceğiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Van Ercişspor ve Aksaray Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu grupta ilk 2 takım arasına girersek eğer, Ankara`da yapılan finallere katılacağız. Burada da ilk 2 takım içerisinde olursak 2.Lige çıkıyoruz. Genç bir ekiple mücadele ediyoruz ama çok iddialıyız. Biz gerçekten iyi bir takımız. Bu takımla orada muhakkak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bir sene boyunca onun için hazırlandık ve ona gayret ettik.  Sonunda oyuncularımızla zirve yaptık gerçekten iyi durumdalar. Fakat antrenmanları yinede bırakmıyoruz. Aynı hırsla devam ediyoruz. Çünkü bizim amacımız yarı final değil, biz amacımızı final olarak gördük. Burayı mutlaka geçeceğiz bunun için hazırlandık.  Çocuklarımız da hazırlar, sakat oyuncumuz yok. Olsa bile onlar ufak tefek onları hallediyoruz.  Bingöl`de başarılı olup Bafra`ya iyi neticelerle geleceğimize inanıyoruz. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 2. Lig İçin Savaşmaya Gidiyorlar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0