ULUSAL

30 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu

 
 397
30 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu - Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı artmaya devam ederek; Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredecek.
Bafra Haber

 |  - Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı artmaya devam ederek; Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batısı az bulutlu ve açık, doğusu ile Batı Akdeniz`in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz`in parçalı yer yer çok bulutlu, Mersin, Adana ve Osmaniye çevreleri, Hatay`ın kıyıları ile Antalya`nın doğusunun iç kesimleri, Isparta`nın güneyi, Burdur`un doğusu, Sivas`ın güneyi, Toroslar mevkii, Konya`nın güneybatısı, Niğde ve Kayseri`nin doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz`in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 37
İstanbul: Az bulutlu ve açık 35
İzmir: Az bulutlu ve açık 37
Adana: Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35
Antalya: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusunun iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
Samsun: Az bulutlu ve açık 28
Trabzon: Az bulutlu ve açık 29
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 32
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 43 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 30 Temmuz 2015 Yurtta Hava Durumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0