GÜNDEM

4 Oda Başkanı Fakültemizi İstiyoruz, Dedi

 
 38
4 Oda Başkanı Fakültemizi İstiyoruz, Dedi - Bafra İçin Hepimiz Fakültemizi istiyoruz platformu 4 Oda Başkanı ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İçin Hepimiz Fakültemizi istiyoruz platformu 4 Oda Başkanı ile bir araya geldi.

Bafra İçin Hepimiz Fakültemizi istiyoruz platformu 4 Oda Başkanı ile bir araya geldi.
 Bafra’ya fakülte kurulması amacı ile başlatılan imza kampanyasının tamamlanması sonrası Siyasi Partiler ve STK’lar ile görüşmeler başladı.
İlk toplantısını Bafra Ak Parti Yönetimi ile yapan Bafra İçin Hepimiz Platformu, Ak Partili yöneticilere toplanan 52 Bin imzanın önemi ve yol haritası hakkında bilgiler verdi ve İktidar Partisinin desteği istedi.
İkinci görüşme Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile yapıldı. Çok olumlu geçen görüşme sonrası OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’dan randevu alındı.

Platform aynı gün önce Bafra TicaretOdası Başkanı Rızvan Aksoy ile görüşme yaptı. Daha sonra Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında Başkan Metin Genççakır’ı ziyaret etti. Esnaf Odasındaki toplantıya Bafra’nın diğer 3 büyük sivil toplum örgütü olan Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demirci de katıldı.
Bir saatlik toplantıda amaçlar, hedefler masaya yatırıldı ve Rektör ile yapılacak toplantıya Başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin olmak üzere 4 büyük STK Başkanı ile gitme kararı alındı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 4 Oda Başkanı Fakültemizi İstiyoruz, Dedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0