SAMSUN

440 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

 
 241
440 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı - İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştiren toplu sünnet etkinliğinde 440 çocuk erkekliğe ilk adımı attı
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştiren toplu sünnet etkinliğinde 440 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Her yıl geleneksel olarak yapılan İlkadım Belediyesi toplu sünnet programında bu yıl 440 İlkadımlı çocuk sünnet ettirildi. Büyük Anadolu Hastanesi'nde gerçekleştirilen sünnetlerde çocuklar steril ortamda özel işlemlerden geçerek sünnet ettirildi. Aileleri ile birlikte gelen çocuklar sırayla özel olarak hazırlanan odalara alınarak sünnet işlemleri gerçekleştirildi. Zaman zaman renkli görüntülerin ortaya çıktığı sünnet işlemlerinde bazı anne babalar çocukların ağlamasına dayanamayarak gözyaşlarını tutamadı.

Sünnet işlemi gerçekleşen minikleri ziyaret eden İlkadım Belediyesi Kültür Sosyal İşler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, ailelere ve çocuklara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bazı miniklerin sünnet işlemi esnasında yanında olan Oktay Çakır, çocukların sünnet korkusunu yenmesi için destekte bulundu. Sünnet işlemi gerçekleşen çocuklara oyuncak, yiyecek ve içecek armağan eden belediye çalışanları sünnet olan çocukların bir an olsun yanlarından ayrılmadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 440 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0