GÜNDEM

85'lik Dede Kendini Vurdu

 
 10119
85'lik Dede Kendini Vurdu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesinde 85 yaşındaki yaşlı adam kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesinde 85 yaşındaki yaşlı adam kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti.

Olay saat 08.30 sıralarında Özel Medibafra Hastanesi bahçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre kanser hastası olan 85 yaşındaki Seyit Geniş, hastane önünde bulunan çay ocağında çay içerek haklarını helal etmelerini istedi ve 2 dakika sonra hastane bahçesine girerek belinde bulunan tabanca ile kafasına 2 el ateş etti.

Tabanca sesini duyan hastane güvenliği durumu polise haber verirken Acil Servis çalışanları yaşlı adamı hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.
Seyit Dede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Seyit Geniş'in kanser hastası olduğu eşinin ise görme engelli bir alzheimer hastası olduğu için bunalıma girdiği öğrenilirken hastane önünde yaptırılan camiye bütün parası olan 10 bin lirayı bağışladığı bilgisine ulaşıldı.

Seyit Dayı "Ölürsem Dua Edersiniz." dedi

İntihar girişiminde bulunan 85 yaşındaki yaşlı adam intihar girişiminden önce hastane karşısında bulunan çay ocağına giderek son çayını içti ve dua istedi.

Olayı anlatan Çay ocağı çalışanlarından Oğuz Sarı, "Sabah Seyit dayı geldi. Bir çay verdim torunlarından dert yandı . Bana 'Bir çay ver de son son bir çayınızı içeyim.' dedi. Bende şaşırdım  tabi. Seyit Dayı ile oturduk bir çay içtik. Ondan sonra çay parasını fazla verdi.  'Ben şimdi gidiyorum. Eğer ölürsem  arkamdan bir Seyit dayı vardı rahmetli, Çay içmiştik der bir dua edersin.' dedi ve gitti. Ardından 3 saniye geçmeden 2 el silah sesi geldi. Gittiğimizde seyit dayı kendini vurmuştu." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 85'lik Dede Kendini Vurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0