ULUSAL

Berber Cinayeti Kamerada

 
 427
Berber Cinayeti Kamerada - Samsun'un Bafra ilçesinde bir berberin bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya cıktı.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir berberin bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya cıktı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'nde berberlik yapan Gökhan Bel ile Cesur Y. ve Halit Y. arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle Gökhan Bel hayatını kaybederken, kavgada yaralanan Cesur Y. ve Halit Y. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinayet zanlısı yaralıların hastaneden kaçtıkları öğrenildi.
Olay sonrası polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda cinayet ile ilgili Ramazan Ç., Recep C. ve Mesut Y. gözaltına alınırken, Cesur Y. ve Halit Y.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Gözaltına alınanlar arasında yer alan Ramazan Ç., 4 gün önce Bafra Haber internet sitesi sahibi ve Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu'nu bacağından bıçaklama zanlısı olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
 

AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Berber Cinayeti Kamerada içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0