GÜNDEM

Bafra'da Ücretli Öğretmen Alınacak

 
 336
Bafra'da Ücretli Öğretmen Alınacak - Samsun`un Bafra İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu makamında basın açıklaması yaptı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu makamında basın açıklaması yaptı.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nun basın açıklaması davetine basın mensuplarını büyük ilgi gösterdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün, gündemdeki müdür atamaları hakkında açıklamaya yapacağı beklentisi boşa çıktı.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, makamında yaptığı toplantıda, ücretli öğretmen alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU BİLGİLERİ ŞU ŞEKİLDE:

 

Bafra İlçesinde bulunan okullarda görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerimizden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve uzun süreli raporlu olanların yerine; derslerin boş geçmemesi için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu`nun 89. Maddesi göz önünde tutularak öncelik sırasıyla,

1-Eğitim Fakültelerinin İlgili bölüm mezunu,

2-Eğitim Bilimleri Fakültesi mezunu,           

3-Diğer fakültelerin öğretmenlik meslek bilgisi dersini almış veya Yüksek Lisans yapmış öğretmenlik formasyon sahibi olanlardan ücretli öğretmen alınacaktır. 

Başvurular 1 Eylül-12 Eylül 2014 tarihleri arasında, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şahsen dilekçe ile müracaat edilmek suretiyle yapılacaktır. 

Başvuru tarihinden sonra müracaat edenlerin ise sıralamaları kendi aralarında yapılacak olup belirtilen tarihlerde yapılan başvurular öncelikle değerlendirilecektir.

Görevlendirilmeler KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav Sonuç Belgesindeki puan üstünlüğüne (KPSS-2013/2014) göre yapılacaktır. KPSS sınavına giremeyenler kendi aralarında değerlendirilecektir.

 

Başvuru Esnasında İstenilen Belgeler 

1-Mezuniyet belgesi

2-KPSS sonuç belgesi

3-Nüfus cüzdanı fotokopi

4-1 adet fotoğraf (altı ay içerisinde çekilmiş)

5-Mavi Renkli Plastik Telli Dosya

 

Not-Başvuru Dilekçesi Matbu olduğundan Müdürlüğümüzden temin edilecek olup; Belgelerin asılları ile birlikte fotokopilerinin de getirilmesi gerekmektedir.

 

Açıklamalar Müdürlüğümüzün "˜`http ://Bafra.meb.gov.tr`` internet adresimizde yayınlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.`` dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Ücretli Öğretmen Alınacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0