GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa İçtikleri Sütten Zehirlenen 3 Kardeş Hastanelik Oldu

 
 90
Samsun'dan Kısa Kısa İçtikleri SüttenZehirlenen 3 Kardeş Hastanelik Oldu - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde içtikleri sütten zehirlenen 3 kardeş hastanelik oldu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde içtikleri sütten zehirlenen 3 kardeş hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Taşkale Mahallesi'nde meydana gelen olayda, babaları Muzaffer A.'nın pazardan satın aldığı sütten için Mervenur A.(4), Sefa A.(3) ve Buket A.(7), zehirlendi. Ailesi tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kardeş tedavi altına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- BIÇAKLI SALDIRI: 1 YARALI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Hacınabi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, S.D.'nin (23) bir ay önce köylerinde kızını korkuttuğu için yanına giderek konuşmak isteyen K.Ş.(43), çıkan tartışma sonucu A.Ö.'nün (26) bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralanan K.Ş., Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.Ö., olayda kullandığı bıçakla birlikte polise teslim oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

- MARKETTEN BİLGİSAYAR VE SİGARA HIRSIZLIĞI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir markete giren hırsız veya hırsızlar, marketin ofis bölümünden bilgisayar ile sigara çaldı. Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi'ndeki bir markete giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, 50 karton sigara ile marketin ofis kısmından 1 adet labtop bilgisayarı çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- KAMYONUN AKÜLERİ ÇALINDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, park halindeki bir kamyonun 2 adet aküsünü çaldı. Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali K.'ye ait park halindeki 55 DZ 753 plakalı kamyonun üzerinde bulunan 2 adet akü kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- PARA BOZDURMAYA GİDİNCE PARASI ÇALINDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da para bozdurmak için yan taraftaki iş yerine giden bir kişinin kasasından parası çalındı. Edinilen bilgiye göre, Saitbey Mahallesi'nde bulunan bir bayan kuaföründen meydana gelen olayda, kuaför dükkanına gelen kimliği belirsiz üç kişi, iş yeri sahibinin 100 YTL bozdurmak için yan taraftaki iş yerine gidince, kasadan bin 450 YTL para ve çantadan 50 YTL para çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa İçtikleri Sütten Zehirlenen 3 Kardeş Hastanelik Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0