GÜNDEM

Şampiyon Öğrencilere Ödül Çeşitli Yarışmalar Ve Spor Oyunlarında Türkiye Derecesi Elde Eden İlköğretim Okulları Öğrencileri, Büyük Başarı Örneği Gösterdi

 
 108
Şampiyon Öğrencilere Ödül Çeşitli Yarışmalar Ve Spor Oyunlarında TürkiyeDerecesi Elde Eden İlköğretim Okulları Öğrencileri, Büyük Başarı Örneği Gösterdi - Çeşitli yarışmalar ve spor oyunlarında Türkiye derecesi elde eden Samsunlu öğrenciler, Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından ödüllendirildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Çeşitli yarışmalar ve spor oyunlarında Türkiye derecesi elde eden Samsunlu öğrenciler, Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından ödüllendirildi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun'da kültürel faaliyetlerde ve spor oyunlarında Türkiye derecesi alan ilköğretim okullarının müdürü, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de katıldı. 19 Mayıs İşitme Engeliler İlköğretim Okulu Basketbol Yıldız Kız Takımı öğrencileri, 28-31 Mayıs tarihleri arasında Konya'da yapılan Türkiye İşitme Engeliler Basketbol Şampiyonası'nda 1. olarak büyük başarı elde etti. Samsun'da ilköğretim okullarında öğrencilerin kültürel faaliyetlerinde Bafra Kaygusuz İlköğretim Okulu Fen Bilgisi Öğretmeni Ömer Faruk Çimen eşliğinde 'Otomatik Kriko' adlı projesiyle katılan 8. sınıf öğrencisi Hasan Kaya Türkiye 1.'si olarak büyük başarı örneği gösterdi. W
Aynı yarışmaya, danışmanı Fen Bilgisi Öğretmeni Ayşin Zülfikaroğlu eşliğinde 'Boyamatik' adlı projesiyle katılan Gülsüm Sami İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Beyza Özyürek ise Türkiye 2.'si oldu.
Samsun'un Türkiye ölçeğinde başarıyla hem temsil edildiğini hem de spor olsun hem de bilimsel yarışmalarla öğrencilerin dereceye girerek elde edilen başarıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "1. ve 2. olan tüm öğrencilerimizi, onların anne ve babalarını, öğretmenlerini ve okul müdürlerini içtenlikle kutluyorum. Samsun'a da 1.'nin çok yakıştığını ayrıca belirtmek istiyorum" dedi.
Vali Güzeloğlu, başarılı olan sporculara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra, 19 Mayıs İşitme Engeliler İlköğretim Okulu Basketbol Yıldız Kız Takımı Kaptanı Yasemin Düzgün, Güzeloğlu'na, Hz.Mevlana figürlü porselen tabak hediye etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Şampiyon Öğrencilere Ödül Çeşitli Yarışmalar Ve Spor Oyunlarında Türkiye Derecesi Elde Eden İlköğretim Okulları Öğrencileri, Büyük Başarı Örneği Gösterdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0