GÜNDEM

Bafra Anadolu Lisesi 167 Mezun Verdi

 
 102
Bafra Anadolu Lisesi 167 Mezun Verdi - Samsun'un Bafra Anadolu Lisesi, 13. dönem mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra Anadolu Lisesi, 13. dönem mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı.

Bafra Anadolu Lisesi'nden mezun olan 167 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulun Müdürü Murat Baş, yaptığı açılış konuşmasında öğrencilere seslenerek, "Uzun ve yorucu bir eğitim-öğretim yılını da geride bırakırken, bundan önceki 12. dönemde bin 599 mezun veren okulumuz, bin 171 öğrenci vizyonuna uygun olarak ülkemizin en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine yerleşmiştir. Yüzde 73'e tekabül eden bu başarı ve azmin, inanan ve çalışmanın ürünüdür" dedi.
Bafra Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nezahat Sandıkçı ise yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulundu.
Törende yapılan konuşmaların ardından 2007-2008 eğitim-öğretim yılı okul 1.'si Mahmut Öztemur, 2. Kübra Arslan ve 3. Miyaser Koç'a başarı belgeleri ve plaketleri protokol tarafından verildi. Örnek davranışı ve sistemli çalışmasıyla okul 1.'si olan Mahmut Öztemur, okulun yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra 167 mezun öğrenciye sınıf öğretmenleri tarafından diplomaları verildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi 167 Mezun Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0