ULUSAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin İle Görüştü

 
 84
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin İle Görüştü - El Bab'da 3 askerimiz şehit olduğu 11 askerimizin de yaralandığı olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında  bir telefon görüşmesi gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - El Bab'da 3 askerimiz şehit olduğu 11 askerimizin de yaralandığı olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşti.  Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre görüşmede, uluslararası terörle mücadele ve Suriye'deki son gelişmeler ele alındı. Rusya Başkanı Putin'in El Bab'da kaza neticesinde hayatlarını kaybeden askerler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziyelerini ilettiği kaydedildi. Görüşmede, Türkiye, Rusya ve İran öncülüğünde Suriye sorununa çözüm amacıyla başlatılan Astana sürecine de değinildi. İki liderin Mart ayında Rusya'da gerçekleştirilecek olan Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyinin hazırlıklarına ve güncel konulara ilişkin görüş teatisinde bulundukları belirtildi. 

Derya Yetim

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin İle Görüştü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0