GÜNDEM

Minik Öğrencilerden Yıl Sonu Şenliği

 
 154
Minik Öğrencilerden Yıl Sonu Şenliği - Samsun'un Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, yıl sonu şenliği düzenledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, yıl sonu şenliği düzenledi.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan yıl sonu şenliğinde 2 ana sınıfından 30 öğrencinin yaptığı gösteriler, veliler tarafından beğeniyle izlendi. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği yıl sonu eğlence programında minik öğrencilerin yaptığı damat halayı, Mevlana, kelebek dansları ve Keloğlan gösterileri beğeni topladı. Bir saat süren programa katılan veliler, miniklerin yaptığı gösterileri keyifle izledi ve bol bol alkışladı. Etkinliği Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Müdürü Harun Ustabaşı, Teknik Müdür Yardımcısı Sevnur Korkmaz, Uygulamalı Anaokulu Sınıfı Öğretmenleri Münevver Nargül, Nazik Othan ve Filiz Yıldız Aytünür ile çok sayıda veli izledi. Şenliğin sonunda öğrencilere diplomaları verildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Minik Öğrencilerden Yıl Sonu Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0