GÜNDEM

Öldürülen Teknik Adamların Anısına Futbol Turnuvası

 
 138
Öldürülen Teknik AdamlarınAnısına Futbol Turnuvası - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi ve Bafra Belediyespor tarafından merhum Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt anısına organize edilen ve 28 takımın katıldığı Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Bafra Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi ve Bafra Belediyespor tarafından merhum Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt anısına organize edilen ve 28 takımın katıldığı Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Bafra Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu.

Burcu Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen final maçını Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Emniyet Müdürü Kadri Özkan, Nafiz Kurt Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Final maçından önce oynana 3.'lük maçında Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 9-5 yenen Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü, turnuvanın 3.'sü oldu. Turnuvanın finalinde Bafra Emniyet Müdürlüğü ile Nafiz Kurt Bafra Devlet Hastanesi karşılaştı. Rakibini 8-4 yenen Bafra Emniyet Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.
Karşılaşmanın ardından turnuvada ilk 3'e giren takımlara kupaları verildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Öldürülen Teknik Adamların Anısına Futbol Turnuvası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0