GÜNDEM

Öğrenciler Yararına Kermes

 
 101
Öğrenciler Yararına Kermes - Samsun'un Bafra ilçesinde, İrşadiye, Altınyaprak, Mevlana ve Bafra Merkez Kur'an Kursları ve Yurtları öğrencileri yararına, Bafra Belediyesi Kapalı Fuar Alanı'nda geleneksel '7. Büyük Kermes' düzenlendi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde, İrşadiye, Altınyaprak, Mevlana ve Bafra Merkez Kur'an Kursları ve Yurtları öğrencileri yararına, Bafra Belediyesi Kapalı Fuar Alanı'nda geleneksel '7. Büyük Kermes' düzenlendi.

Bafra İrşadiye, Altınyaprak, Mevlana ve Bafra Merkez Kur'an Kursları ve Yurtları yetkilileri tarafından organize edilen geleneksel 7. kermesin açılış törenine Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Bafra İl Genel Meclis üyesi Kadir Türköz, iş adamları, dershane müdürleri, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Bafra Merkez, İrşadiye, Altınyaprak ve Mevlana Yurtları sorumlusu Hüseyin Çelebi yaptığı konuşmada, 7'den 70'e herkese, her yaşa, her kasaya, herkese, her zevke göre geleneksel 7. Büyük Kermesi düzenlediklerini söyledi. Çelebi, kermesin 23 gün açık kalacağını kaydetti.
Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise kermesin yardım amaçlı yapıldığını belirterek, "İnsana hizmet eden kurumlar, vatandaşlarımızın verdiği desteklerle hizmetlerine devam ediyorlar. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi de insana verilen önemden geçer" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kermesin açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve Yurtların Sorumlusu Hüseyin Çelebi tarafından kestikten sonra kermes gezildi. El emeği göz nuru çeşit çeşit nakışlar, işlemeler, el örgüleri, pike takımları, elbiseler, çeyizlik eşyalar, mobilya çeşitleri, elektronik ev aletleri ve Anadolu Türk mutfağının çeşitlerinin yer aldığı kermesin 23 gün açık kalacağı belirtildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrenciler Yararına Kermes içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0