SİYASET

Abdullah Kurumahmut: Sivil Toplum Kuruluşları Toplumun Temelidir

 
 243
Abdullah Kurumahmut: SivilToplum Kuruluşları Toplumun Temelidir - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmut MÜSİAD Başkanı Salim Sar ve yönetimini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmut MÜSİAD Başkanı Salim Sar ve yönetimini ziyaret etti.

Abdullah Kurumahmut`un MÜSİAD ziyaretinde Başkan Salim Sar, Yönetim Kurulu Ali Süleymanoğlu, Mehmet Bilici, Yusuf Güneş, Ahmet Bahadır, Mehmet Akif Abanoz ve üyelerden İsmail Sar, Harun Reşit Özerde Hazır bulundular.

MÜSİAD Başkanı Salim Sar, Abdullah Kurumahmut`a çıktığı yolda başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Sar, "Öncelikle bu ziyaretten çok memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Vekil aday adaylarımızdan arzumuz, beklentimiz, vekil olduktan sonra da uyum ve ahenk içerisinde çalışmasını önemsiyoruz dedi.,  AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmut " Biz aday adaylığımızı açıkladığımızdan itibaren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü sivil toplum kuruluşları toplumun temelidir. Bu temellerden uzak duramayız. Ben de temelden gelen bir insan olduğum için sivil toplum kuruluşunun misyonunu iyi biliyorum. Sivil toplum kuruluşlarının, önemini ve siyasetteki yerinin çok önemli olduğunu biliyorum. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye sivilleşme yoluna girdi. Yani 15 sene önceki durumumuzla şimdiki durumumuz farklılık gösteriyor. Biz sivil toplum kuruluşlarının paylaşımlarına, fikirlerine çok önem veriyoruz. İnşallah milletvekilliği görevi bize verilirse, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışacağız" diye konuştu.
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Abdullah Kurumahmut: Sivil Toplum Kuruluşları Toplumun Temelidir içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0