SİYASET

Abdurrahman Çamaş`tan Zehir Zemberek Sözler

 
 124
Abdurrahman Çamaş`tan Zehir Zemberek Sözler - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş 15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş 15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.

Başkan Çamaş, "Türk Silahlı Kuvvetleriyle birlikte devletimizin diğer kurum ve kuruluşlarının içine sızmış FETÖ`cü yapılanmanın kökü kazınırken, Mehmetçiğin saygınlığı, moral ve ahlaki değerleri özenle muhafaza edilmelidir. Her alanda suçlu ile suçsuz iyi ayırt edilmeli, hukukun üstünlüğü esas alınmalı, bir tek masum insan dahi zarar görmemeli, adalet herkes için uygulanmalı. PKK ise ikinci plana itilmemeli,  15 Temmuz`dan sonra oluşan iklim, kardeşlik, birlik ve beraberlik, demokrasiye sahip çıkış ile Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ilkelerine sadakatle bağlılık samimiyetle devam etmelidir. " dedi.

FETHULLAH GÜLEN RUHUNU İBLİSE SATMIŞTIR

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı geniş değerlendirmede şunları söyledi: Türk vatanını çekemeyen, üzerine çöreklenmek isteyen, milletimizin varlığından rahatsız olan ne kadar kanı bozuk olan çevre varsa FETÖ`nün sırtını sıvazladı, eline silah tutuşturdu. Bu gayri meşru çocukları besledi.  Bu şekilde 15 Temmuz`da felaketimizi planladılar,  15 Temmuz`da devletimizin ve milletimizin son nefesini vermesini istediler. 15 Temmuz yeni bir işgal denemesi, yeni bir yıkım saldırısıydı. Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları bu defa Türk askeri kılığına girdiler. Milletin silahını yine milletimize çevirdiler. Milletin imkânlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`nin ifadesiyle: "Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya`dan estirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle çetesine, cinayet örgütüne Türkiye`ye vurun emri verdi. İblise ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu voyvoda; Vandallıkta, ihanette Türk ve Türkiye düşmanlığında doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekorlar kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ Türkiye`nin kalbine nişan aldı. Tarihi Şark Planı`nın hissedarları FETÖ`yü Türk milletine saldırttı.

PKK İHMAL EDİLMEMELİDİR ÇÜNKÜ PKK VE FETÖ`NÜN AMAÇLARI BİRDİR

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarına şöyle devam etti:Cumhuriyet tarihinde hiç görülmedik güvenlik ve beka sorunları arka arkaya vasat bulmaktadır. Nitekim ülkemiz terör örgütlerinin çok cepheli saldırı ve provokasyonu altındadır.15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünün ağır ve vahim sonuçları Türkiye`yi başta ayağa sarmışken, bir diğer hain terör örgütü PKK, devlet krizinden istifade ederek kanlı eylem ve caniliklerini artırmaktadır.FETÖ`yle mücadele edilirken, PKK`nın ihmal ve gözden kaçması ikinci plana atılması milli birlik ve güvenliğimizde dipsiz kuyular açacak, Türkiye`yi her türlü zalim operasyona karşı savunmasız hale getirecektir. Asker kisvesine bürünmüş FETÖ`cü hainlerin ülkemize kast etme girişimleri henüz çok yeniyken, bir diğer Türkiye düşmanı örgüt olan PKK`nın vakit kaybetmeksizin silaha sarılması çok iyi değerlendirmelidir. Türkiye süratle ve seri olarak toparlanmalı, yaralarını sarmalı, kendine gelmelidir. Çünkü milli varlığımıza ve bağımsızlığımıza yönelik tehdit dalgası ciddi düzeyde yükselmiş, önemli mesafeler almıştır. Terörizm her vasıta ve kanalı kullanarak Türkiye`yi yıkmaya çalışmakta, gelecek umutlarını kırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle FETÖ ve PKK`nın amaçları birdir. Bunu görmek zorundayız. Ayrıca darbeci teröristlerle hesaplaşılırken TSK`nın şeref ve haysiyetiyle oynanması büyük badire ve belalara davetiye çıkaracaktır.

BU KURUMLARA NEDEN İZİN VERİLDİ

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarının son bölümünde ise gözaltı ve tutuklamalar konusuna değinerek önemli iddialarda bulundu. Başkan Çamaş şunları söyledi: Bazı gerçekleri ifade etmek ve uyarılar yapmak zorundayız. Gözaltı ve tutuklamalarda kapatılan okul yurt dernek sendika gibi kuruluşların mütevelli heyetlerinde bulunan, öğretmenlik ve idarecilik yapan, üye olan hatta bankada parası bulunan kişiler gözaltına alınmakta, lisansları iptal edilmekte, tutuklanmaktadır. Özellikle 17/25 Aralıktan sonra Fethullah Gülen FETÖ olarak ilan edilmiş. Milli Güvenlik kurulunda karar altına alınmış, milli siyaset belgesine girmiştir. Yeniden yapılanan ve isim değiştiren bu okul, yurt ve dershanelere bu gerçekler bilinmesine rağmen ne yazık ki Milli Eğitim Bakanlığı izin vermiştir. Bu okullarda görev yapmak gözaltına alınma ve tutuklanma sebebiyse milli eğitim bakanlığı bu okullara niye izin vermiştir. Bu izinler en düşük tabirle büyük bir ihmaldir.

TEMEL ÖLÇÜ SİYASET DEĞİL HUKUK OLMALI

Bu okullarda yurtlarda ve kuruluşlarda görev yapanlar arasında gözaltı alma ve tutuklamalarda temel ölçü siyaset değil hukuk olmalıdır. İktidar partisine mensup biri bu kurumlarda görev yaparken himaye edilip başka birinin cezalandırılması yoluna gidilmemelidir. Biz bu nedenle bağımsız yargı ve hukuk diyoruz. Bu nedenle bu temizliğe siyaset karıştırılmamalıdır diyoruz. Aslı astarı olmayan şikâyetler yapıldığını duymaktayız. Bu şikâyetler çok iyi araştırılmalıdır. Suçsuz birinin gözaltına alınması veya tutuklanması sonucunda insanların meslekleri, iş hayatları ve itibarları telafisiz yaralar alacaktır.  Aileleri, eş ve çocukları büyük zararlar görecektir. Bu nedenle FETÖ`ye hizmet edenle etmeyenler ayrı tutulmalıdır. Aksi takdirde bu gidişat cadı avına dönüşür. Toplumsal yaralara ve mağduriyetlere sebep verir. MHP olarak bu konularda duyarlıyız. Bu duyarlılığımızda bir kez daha ifade ediyor ve endişelerimizi dile getiriyoruz.

MHP OLARAK UYARI GÖREVİMİZİ HER ZAMAN YAPTIK

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle tamamladı: BugünFETÖ`nün devlet kurumları içinde güçlenmesine siyaset kurumu özellikle son 15 yılda yaşananlar neden olmuştur. MHP olarak Genel başkanımız Devlet Bahçeli ve kadrolarımız Esat konusunda, Açılım denen ihanet konusunda, PKK teröründe, başta Suriye olmak üzere 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Abdurrahman Çamaş`tan Zehir Zemberek Sözler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0