GÜNDEM

Adana Gençlik Spor Doğa Ve İzcilik Kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a Ziyaret

 
 123
Adana Gençlik Spor Doğa Ve İzcilikKulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a Ziyaret - Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Arslan`ı ziyaret edenler arasında, Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimcisi İzci Lideri  Ayhan Binboğa Türkiye İzcilik Federasyonu Uzman Lider Mehmet Yürek Arlı, Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü İzci Lideri Akil Ağaçdiken, Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Üniversite Sorumlusu İbrahim Metekaplan vardı.

Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimcisi İzci Lideri Ayhan Binboğa, " Adana Vali Yardımcısıyken Bafra Kaymakamı olarak atanan Halis Arslan`ı uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret etmemizle beraber oldukça kıvanç ve mutluluk duyduk. Bafra Kaymakamı Halis Arslan Adana`da Vali Yardımcılığı yaparken bizlere birçok desteği oldu. Risk altında bulunan çocukları sokaklardan alıp sosyal-kültürel ve spor alanlarında gelişimlerini sağladı.

{reklam}

Kaymakam Arslan  ise, Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimcisi İzci Lideri  Ayhan Binboğa  ve beraberinde gelen misafirler bana bir sürpriz yaparak beni oldukça sevindirdiler. Sağlıklı bireylerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu izcilerin yaptıkları faaliyetlerde hem spor yaptıklarını hem de yaşama alıştıklarını İzcilerin kamplarda doğa sevgisi çevre sevgisi ve hoşgörü kazandıklarını belirten Arslan, sağlıklı öğrenciler ve sağlıklı bireylerin çoğalması adına biz bu izcilik faaliyetlerini diğer okullarda da yapmayı düşündüklerini ve izci grubunda olan öğrencileri tebrik ettiğini belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Adana Gençlik Spor Doğa Ve İzcilik Kulübü Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0