EĞİTİM

Aday Dershanesi Ygs Bafra Birincilerini Ödüllendirdi

 
 914
Aday Dershanesi YgsBafra Birincilerini Ödüllendirdi - Samsun`un Bafra ilçesinde 5 yıldır faaliyette bulunan ve bu süre içerisinde yüzlerce öğrenciye üniversite kapısını açan Bafra Aday Dershanesi 2015 yılında ise YGS sınavlarında büyük başarı göstererek bünyesinde 2 Bafra Birincisi çıkartma başarısını gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 5 yıldır faaliyette bulunan ve bu süre içerisinde yüzlerce öğrenciye üniversite kapısını açan Bafra Aday Dershanesi 2015 yılında ise YGS sınavlarında büyük başarı göstererek bünyesinde 2 Bafra Birincisi çıkartma başarısını gösterdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Aday Dershanesi Müdürü Ali İmrağ,``Geçtiğimiz günlerde YGS sonuçları açıklanmış olup ve dershane öğrencilerimizden Oğuzhan Şen YGS 1 ve YGS 2 puan türlerinde Bafra 1.si (Türkiye 250.si ve 289.su) olmuştur.

Diğer öğrencimiz Sinan Berk Sağlam ise YGS 3, YGS 4, YGS 5, YGS 6 puan türlerinde Bafra 1.si (Türkiye 125.si, 134.sü, 150.si ve 228.si) olmuştur.

Öğrencilerimizi onların yetişmesinde büyük emekleri olan ilk başta sevgili ailelerini, fedakar ilkokul,ortaokul ve lise öğretmenlerini Bafra Aday Dershanesi olarak canı gönülden tebrik ediyoruz.Ve bu arada önemle söz etmek istediğim bir konuda Dershanemiz 2015-2016 öğretim yılından itibaren faaliyetlerine Temel Lise olarak yeni binasında devam edecek ve Bafra Eğitimine Katkıda Bulunacaktır.``dedi.

Konuşmalardan sonra ise Bafra 1.leri ve Türkiye Dereceleri olan Oğuzhan Şen ve Sinan Berk Sağlam isimli öğrenciler  Bafra Dershanesi Yönetimi adına Dershane Müdürü Ali İmrağ tarafından yarım altınla ödüllendirildiler.

Ödül töreninden sonra ise başarılı öğrenciler Oğuzhan Şen ve Sinan Berk Sağlam  yaptıkları açıklama ile,``Bu başarımızda büyük katkıları olan bizler için gecesini gündüzüne katan ailelerimize, ilkokuldan bugüne kadar başarılı olmamızda emeği bulunan öğretmenlerimize, Bafra Aday Dershanesinin vefakar öğretmenlerine,idarecilerine , güleç yüzlü personeline teşekkür ederiz.``dediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Aday Dershanesi Ygs Bafra Birincilerini Ödüllendirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0