SİYASET

Ahmet Akça: Ak Parti İktidarının Kahramanı Teşkilatlardır

 
 402
Ahmet Akça: AkParti İktidarının Kahramanı Teşkilatlardır - Samsun'un Terme İlçesinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "2023'te Terme Samsun'un en seçkin ilçelerinden birisi olacaktır." dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Terme İlçesinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "2023'te Terme Samsun'un en seçkin ilçelerinden birisi olacaktır." dedi.

Ak Parti Terme İlçe Başkanlığında partilileri ile bir araya gelen Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Terme ilçemiz her secim de Ak Partimizi destekleyerek Samsun da daima örnek olmuş bir ilçemizdir. İnanıyorum ki 2023 vizyonunda Terme ilçemiz Samsun'un en seçkin ilçelerinden birisi olacaktır, bunu güzel insanlarıyla, coğrafi konumuyla içinde barındırdığı doğal imkanlarıyla fazlası ile hak ediyor.Terme'li hemşerilerim eğer bize teveccüh gösterirde bu secimde vekaleti bize emanet edersiniz bunun gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Ak Parti iktidarının kahramanı Ak teşkilatlardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği en büyük projelerden biri olan mavi akım projesinin bölgemize sağlayacağı katkı,Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun "Meşale Şehir" dediği Samsun'da Terme'mizin daha da önemli bir ilçe olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yeni Türkiye yeni Anayasa demektir. Yeni Anayasayla ülkemiz başkanlık sistemine geçecek, Milli birlik ve bütünlüğü sağlayacak istikrarı kalıcı hale getirecektir. İnanıyoruz ki yeni Türkiye, yeni bir dünyanın umut Işığı olacaktır. Bu vesile ile ömrü boyunca bu milletin özgürlüğü için çalışmış tüm hayatını yeni bir Dünya idealine adamış iman varsa imkanda vardır diyen rahmetli cennet mekan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza da rahmet diliyorum." diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Ak Parti İktidarının Kahramanı Teşkilatlardır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0