SİYASET

Ahmet Akça: Ak Parti Teşkilatları Demokrasi Dersi Verdi

 
 339
Ahmet Akça: Ak PartiTeşkilatları Demokrasi Dersi Verdi - AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Atatürk Spor Salonu`nda düzenlenen temayül yoklamasında, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça oy kullanmak için gelen partililerden büyük ilgi gördü.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Atatürk Spor Salonu`nda düzenlenen temayül yoklamasında, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça oy kullanmak için gelen partililerden büyük ilgi gördü.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın 25. Dönem milletvekilleri aday adayları için organize ettiği  temayül yoklamasın ardından açıklamada bulunan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça,  "Ak Parti tüm teşkilatlarıyla bugün burada demokrasi dersi veriyor."  dedi

Ak Parti'nin temayül yoklamasına yoğun bir katılım olduğunu belirterek sözlerine devam eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Bu gün temayül yoklamasına katılmak için Vezirköprü, Havza,Ladik, Kavak, Asarcık, Yakakent, Alaçam, Bafra,  19 Mayıs, Terme, Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba, Tekkeköy ve Samsun'umuzun tüm ilçelerinden gelen teşkilat mensuplarımız, oy kullanma zorunlulukları olmadığı halde Mahallelerinden, köylerinden işlerini güçlerini bırakıp oy kullanmak için geldiler.  Zorunlu olmadıkları halde binlerce kişi temayül yoklamasına katılarak oy kullandı. Ak Parti teşkilatlarımız bu gün buraya zorunlu olmadıkları halde geldi ve oylarına iradelerine sahip çıkarak demokrasi dersi vermiştir. Bu tablo aynı zamanda Ak Parti'de hiyerarşi ve demokrasinin yerleşmiş olduğunu gösterir. Dinamizmi yüksek olan teşkilatlarımızın bu hareketi kurulacak olan yeni Türkiye'ye inanmış olduklarının göstergesidir. Teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklaması, 7 haziran seçimlerin de belirlenecek Milletvekili adayların teşkilatlarca kabullenilmesi açısından son derece önemli. Genel Merkezimizin temayül sonuçlarını en iyi şekilde değerlendireceğinden kimsenin kuşkusu olmasın."  dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ AK PARTİ NEZDİNDE MİLLETİN BAŞARISIDIR

28 Şubat'ta bir tarih yaşandı diyen Akça, "Bu kara tarihten kalan izleri halkımız, tarihin derinliklerinde ki çöplüğe attı. Milletimiz bundan böyle 28 Şubat'ı darbelerle anmayacak, 28 Şubat bundan böyle terörün bittiği gün olarak hatırlanacak. Çözüm sürecini engelleme çalışmalarına rağmen, 7 Şubat operasyonlarına, gezi parkı eylemlerine,17-25 Aralık paralel darbe girişimlerine ve Kobani olaylarına rağmen çözüm süreci devam etti. 28 Şubat'ta yeni bir aşamaya geldik ve artık terör bitiyor.  PKK silah bırakacaktır. Bu başarı Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun başarısıdır. Bu başarı en başından beri  çözüm sürecinin arkasında dimdik duran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır. Bu başarı çözüm sürecini halkımıza dosdoğru anlatmayı başaran Ak Parti teşkilatlarının başarısıdır. Bu başarı çözüm sürecinde meydana gelen hiçbir provokatif eyleme prim vermeyen halkımızın başarısıdır."  diye konuştu.

KAYNAK: AHMET AKÇA BASIN MERKEZİ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Ak Parti Teşkilatları Demokrasi Dersi Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0