SİYASET

Ahmet Akça: Bu Şehri Stk`larla Birlikte İnşa Edeceğiz

 
 84
Ahmet Akça: Bu ŞehriStk`larla Birlikte İnşa Edeceğiz - Seçim çalışmaları kapsamında Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça ilgiyle karşılandı.
Bafra Haber

 |  - Seçim çalışmaları kapsamında Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça ilgiyle karşılandı.

Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Keskin ve Yönetimini dernek binasında ziyaret eden Akça, "Bengü ve civar köylerimizden baraj nedeniyle çok göç verildi. Fakat göç edenler Bafra`yla iletişimini kesmedi. Bengülüler derneği aracılığı ile düzenlenen faaliyetler sayesinde dayanışmayı, yardımlaşmayı, birlik ve beraberlik sağlanmaktadır. Bengülülerde ki birlik ve beraberlik gurur verici bir tablodur. Bafra dışında olan bengülü kardeşlerimizin kendileri uzakta fakat gönülleri buradadır. Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Samsun`un en etkin sivil toplum örgütleri arasındadır. Sizlerden birisi bir hemşeriniz olarak bu zamana dek STK`lar içerisinde çok görev aldım. STK`ların içinden geldiğim için sizlerin ne tür sorunlar yaşadığını çok iyi biliyorum. Sivil toplum örgütçülüğü bir gönül işidir ve bu gönül işini ancak sizler gibi fedakar insanlar yapabilir. İnşallah vekaletinizi aldığımızda sizlerle birilikte el ele verip şehrimize hizmet edeceğiz. Bengü ve civar köylerimizin tarihi sosyal ve kültürel yapılarını yeniden canlandırmak adına çalışmalar yapacağız. STK`lar şehirler için çok önemlidir. Şehirlerin inşasında STK`lar büyük önem arz etmektedir. Sivil toplum örgütlerine her daim destek olacağımdan şüpheniz olmasın."dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Keskin ve yönetimi hemşerileri Ahmet Akça`ya, aday adaylığı sürecinin hayırlı olmasını dileyerek destek olacaklarının sözünü verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Bu Şehri Stk`larla Birlikte İnşa Edeceğiz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0