SİYASET

Ahmet Akça; Ensar Vakfı Samsun`umuza Değer Kattı

 
 191
Ahmet Akça; Ensar Vakfı Samsun`umuza Değer Kattı - Ensar Vakfı Samsun Şubesini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "˜`Ensar Vakfı, insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirme gayretinde olan ve bu yolda nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençlerimiz olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıftır."dedi
Bafra Haber

 |  - Ensar Vakfı Samsun Şubesini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "˜`Ensar Vakfı, insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirme gayretinde olan ve bu yolda nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençlerimiz olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıftır."dedi

Ziyarette açıklamalarını sürdüren Akça,  "Ensar Vakfı Samsun şube başkanı Mehmet Gültekin ve başkan yardımcısı M. İrfan Yetik ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor ve tüm yönetiminizi kutluyorum. Ensar vakfı sizler sayesinde Samsun`umuza geldi ve geldiği günden beri Samsun`umuz manevi dünyasına değer katmaya devam ediyor. Bende yıllardır sivil toplumun içindeyim halen Özel Öğretim Derneği (ÖZDER)`İN Genel Başkanıyım. Bu tür derneklerin kıymetini en iyi bilen kardeşlerinizden biriyim Ensar Vakfı kurulmuş olduğu 1979 yılından bugüne kadar Ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli alanlarda birbirinden değerli faaliyet göstermiştir. Halen Türkiye genelinde onlarca şubesi ile hizmet vermekte olan Ensar vakfının, Samsun`umuza kurulduğu günden bugüne kadar açmış olduğu yurtlar ile düzenlemiş olduğu seminerler ve organizasyonlarla şehrimize değer katmıştır."dedi.

ENSAR VAKFI GELECEKTE SÖZ SAHİBİ OLACAK

Ensar Vakfı, çok yakından takip ettiğimiz bir vakfımızdır diyen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Ensar vakfı, uzman olduğu alanlarda teorik ve pratik çalışmalar yapmak, bu konuda araştırma yapanları desteklemek, öğretmen ve öğretmen adayları ile üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak gayretindedir. Bilgiyi bu günden yarına sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın sorumluluk ve bilinciyle çalışma alanı içine giren konularda, bilgi ve verilerin toplandığı bir merkez olmak yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemekte ve bütün faaliyetlerini bu amaç doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Özellikle din ve değerler eğitimi alanında ilmi ve akademik pek çok faaliyetin yürüttüğü çalışmalar ve bünyesindeki  öğrencilerine  nitelikli ve ileri seviyede Arapça dil eğitimi verilmesi, temel İslami ilimler ve sosyal bilimler alanlarında da düzenlediği eğitim seminerleri takdire şayandır.Ensar vakfının, din ve değerler eğitimi alanında ulusal ve uluslararası düzeyde, değerlerine bağlı, entelektüel birikim ve akademik başarısıyla gelecekte söz sahibi olacak en yetkin vakıf olacağına inancımız tamdır."şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ensar Vakfı Samsun Şube Başkanı Mehmet Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça`ya çıkmış olduğu hizmet yolunda başarılar dileyerek, biz her zaman dualarımızla yanınızdayız Allah sizlere hayırlı hizmetler nasip etsin dediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça; Ensar Vakfı Samsun`umuza Değer Kattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0