SİYASET

Ahmet Akça: Halka Hizmette Engel Yoktur

 
 175
Ahmet Akça: Halka Hizmette Engel Yoktur - Samsun Engelliler Federasyonu SAMEF`nu ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Halka hizmette hiç bir zaman engel yoktur."dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Engelliler Federasyonu SAMEF`nu ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Halka hizmette hiç bir zaman engel yoktur."dedi.

Samsun Engelliler Federasyonu Başkanı Mehmet Akbulut ve yönetimi ile federasyon binasında bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça yaptığı açıklamada, "AK Parti hükümeti engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktadır. Eğitimde, sağlıkta, istihdamda, kısacası yaşamın her alanında, engellilerimizin onurlu yaşam mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bilmenizi isteriz.  AK Parti insan odaklı bir partidir. Ak Parti iktidarında engelli vatandaşlarımız için çok önemli projeler yapıldı. Eskiden engelli vatandaşlarımız evden dışarı çıkmazdı ya kendileri istemezdi ya da ailesi onu eve kapatırdı.Engellilerin sorunlarını çözümü adına gerçekten büyük adımlar atıldı. Engelliler yasası çıkarıldı ve anayasada değişiklikler yapıldı. yapılan düzenlemelerde sakat özürlü çürük ibareleri kaldırıldı. Kamuda iş istihdamı sağlandı. AK Parti hükümeti, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hizmetin merkezine yerleştirildi, engellilerimizin sosyal hayatta aktif olarak yer almalarını sağlayacak yasal düzenlemeler yapıldı ve yapılmaya devam edecek, kamu ve özel hizmet noktalarına kolay ulaşım sağlayacak tedbirler alındı ve engellilerimizin çalışma hayatına aktif katılmaları sağlandı. Ve daha bunun gibi nice projelere imza atıldı. Sizlerinde bildiği gibi AK Parti engelleri ortadan kaldıran bir partidir. Engelli vatandaşlarımızın bir araya geldiği haklarını ve sorunlarını dile getirdiği bu çatı altında buluşarak birlik beraberlik içerisinde hem sizlere hemde şehrimize hizmet edeceğiz. İnşallah vekaletinizi aldığımızda sizlerin sorunlarının çözümü noktasında TBMM`de takipçiniz olacağım bundan endişeniz olmasın çünkü sizlere ve halka hizmette engel yoktur."şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Samsun Engelliler Federasyonu Başkanı Mehmet Akbulut ve yönetimi, Akça`ya aday adaylığı döneminde çalışmalarında başarılar dileyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Halka Hizmette Engel Yoktur içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0