GÜNDEM

Ahmet Hakan Bafra Pidesi İle Pizzayı Kıyasladı

 
 6953
Ahmet Hakan Bafra Pidesi İle Pizzayı Kıyasladı - Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Bafralı gazeteci Hasan Kılıç'a Bafra Pidesi ısmarlattı.
Bafra Haber

 |  - Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Bafralı gazeteci Hasan Kılıç'a Bafra Pidesi ısmarlattı.

Roma Gezisi sonrası gezi izlenimlerini Türkiye'den kıyaslamalar ile değerlendiren Ahmet Hakan, köşe yazısında Bafra Pidesi ile Pizzayı kıyaslamış ve açık ara Bafra Pidesini üstün tutarak, "Bafra Pidesinin yanına ahi yaklaşamaz "demişti.

Ahmet Hakan ayrıca Hürriyet Gazetesi Sorumlu Müdürü Bafralı Hasan Kılıç'a da gönderme yaparak, kendisini Bafra Pidesi ısmarlamaya davet ettirmişti.

Bafralı Hasan Kılıç, Ahmet Hakan'ın bu memnuniyet verici talebini yerine getirerek, Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi ekibine, İstanbul Kızıltoprak'taki Coşkun Usta Bafra Pide Salonunda Bafra Pidesi ısmarladı. Kim bilir, belki yakında Ahmet Hakan'dan yine bir on numara pide cümlesi okuyabiliriz.

AHMET HAKAN`DAN BAFRA PİDESİNE ÖVGÜ


Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Roma gezisi sonrası kaleme aldığı bugünkü yazısında, Bafra Pidesine övgüde bulundu ve Bafralı Hasan Kılıç'ı Bafra Pidesi ısmarlamaya davet etti.

PARİS gezisinden dönen Japon`a sormuşlar: "Nasıldı Paris?"   

Cevap vermiş: "Daha fotoğraflara bakamadım."   
Ama ben Roma dönüşü fotoğraflara detaylı bir şekilde baktım.
"Nasıldı Roma?"    sorusunun cevabını verebilecek durumdayım yani.
Roma`dan kareler. Buyurun:

PİZZA

"Roma`nın en iyi pizzacısı burası"    dediler... Gittik... Pizzayı söyledik... Önümüze işte bu hamur yığını geldi... İncecik güzelim Bafra pidesinin yanına bile yaklaşamaz. Ey Hürriyet`in Bafralı Hasan Kılıç`ı... Bafra pidesi ısmarlamanın vakti gelmedi mi?

 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.
KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/26237865.asp

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Hakan Bafra Pidesi İle Pizzayı Kıyasladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0