SİYASET

Ahmet Yeni Ak Parti'nin Hedefini Açıkladı

 
 2140
Ahmet Yeni Ak Parti'nin Hedefini Açıkladı - Samsun Milletvekili Ahmet Yeni: Arkadaşlar Anayasa`yı değiştirecek sayıya mutlaka ulaşmamız lazım.
Bafra Haber

 |  - Samsun Milletvekili Ahmet Yeni: Arkadaşlar Anayasa`yı değiştirecek sayıya mutlaka ulaşmamız lazım.

AK Parti Bafra teşkilatında yeni yönetim ile tanışma toplantısı düzenleyen Milletvekili Ahmet Yeni, hedeflerinin Samsun`da 9-0 sonuç almak ve Anayasa`yı değiştirecek sayıya ulaşmak olduğunu belirtti.


Ahmet Yeni`nin konuşmasının satırbaşları şu şekilde:
Şimdi hedefimiz inşallah Samsun`dan önümüzdeki dönem artı bir milletvekili daha çıkarmak.

"Ya vekilim sen ne konuşuyorsun, sen önümüzdeki dönem yoksun diyor"  birileri.
AK Parti`ye gönül vermiş, üç dönem milletvekilliği yapmış, 4. dönem devam etse yine 4. dönem Cenabı Hak`kın da  takdiri ile yine millet vekili olacak olan birisi ile alakalı bu sözleri nasıl söyleyebilirsiniz.

4. Dönem tüzük değişse yine Ahmet Yeni`nin olacağını anlıyorsuz herhalde. Veya bir başka şekilde Bafra`ya, Türkiye`ye hizmet edeceğim. Ben yan gelip yatacak birisi miyim?  Öyle bir intibamı bıraktım sizde. Onun için değerli arkadaşlar biz çalışmalara devam edeceğiz. Samsun`a, görev verilirse Samsun`da. Gerekirse başka bir yerde ama o gün hangi arkadaşımızı Bafra`dan Samsun`dan aday koyarlarsa onun  arkasında  kilitlenerek çalışarak AKP`nin oylarını yükselteceğiz ve milletvekili sayısını arttıracağız.

Milletvekili sayısını bir arttırdığımızda 330`u geçiyoruz. Arkadaşlar Anayasa`yı değiştirecek sayıya mutlaka ulaşmamız lazım. Biz bunlarla uğraşıyoruz, hedefimiz bu. Bir başkası başka şeylerle uğraşırsa onu bilemem. Hedefimiz büyük.  Yani hedef 9-0 milletvekili.
Ya vekilim çok söylüyorsunuz. Hayır, bugün belediye seçimlerinden sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız oyu aldığımız gün biz Samsun`dan 9-0 alırız, ya. Hesap bu. Yani matematik hesap,  bir kaç puan daha arttırdığımız gün  9-0 alırız.

"Peki 9 değil de vekilim 8 olsun, bir tanesi olsun CHP`den."   Yahu oldu mu? Şu anda CHP`nin bir belediye başkanı var mı,  Samsun`da yok. Demek ki olabiliyor. Bu millet bizi seviyor, biz milletimizi seviyoruz.
Hedefimiz belli. Seçimler yaklaştı. Bu yaptığımız çalışmalardan teşkilatımız oluştu. Şu anda teşkilat ne yapacak? Hemen mahalle yönetimini gözden geçirecek. Üye sayımızı artırarak devam edeceğiz.
Hedefimiz şu anda Samsun`dan 9-0  Ankara`ya göndermek. 7 milletvekili gönderdiğimizde Samsun`dan, Türkiye geneline şamil olduğumuzda biz 330 aşıyoruz. 8 milletvekili gönderdiğimizde anayasayı tek başına değiştirecek sayıya ulaşıyoruz.

Bizim hedefimiz bu. Hedefimiz Bafra`ya daha çok hizmet, milletimize daha çok hizmet, köylümüze, çiftçimize, esnafımıza daha çok hizmet. Samsun`da bunu yapmak, Türkiye`de bunu yapmak. İnsanlık bunu bekliyor bizden.
İnsanlık  diyor ki "Ey Türkiye sen olmazsan Filistin kurtulmaz. Sen olmasan Suriyeli vatandaşlarımız aç sefil kalır.
Ta dünyanın birçok ülkesinde, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız Avustralya`da oradan başka bir ülkeye geçecek. Millet bizden, insanlık bizden bir şey bekliyor.
Onun için  Bafralı kardeşimin teşkilat olsun veya olmasın her birinin büyük katkıları var bunda. Cumhurbaşkanımız dik yürüyor ise Başbakanımız dik yürüyor ise biz mecliste yüksek sesle iş bitiriyorsak, bilin ki Bafra` da ki birlik beraberlik içinde ki çalışmalarımız ve bunun Samsun` a Türkiye`ye, Ankara` ya, Samsun` a yansımasıdır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Yeni Ak Parti'nin Hedefini Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0