SİYASET

Ahmet Yeni: Gerçek Amaç Gölgede Kalmamalı

 
 1534
Ahmet Yeni: Gerçek Amaç Gölgede Kalmamalı - Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Emeğin ve alın terinin önemine dikkat çeken Ahmet Yeni mesajında şunları kaydetti: Bizler emeği ve alın terini kutsal sayan bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu bilinçle Ak Parti olarak 2002`de iktidara geldiğimiz günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. Emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük; sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık. Emekçimizi enflasyona ezdirmedik. Bizim dönemimizde istihdam artmış, işsizlik azalmıştır. Bu yönde çok sayıda teşvik paketi ortaya koyduk. Tüm bu çalışmalarla beraber 2009`da 1 Mayısı resmi tatil ilan ederek emekçilerimizin rahat bir şekilde bayramlarını kutlamalarını sağladık.

Çalışan ve üreten kesimlerin beklenti ve taleplerini karşılamayan iktidarlar, ülkedeki huzuru ve istikrarı da koruyamazlar. Ak Parti iktidarlarının ortaya koyduğu istikrarın temel sebeplerinden birisi çalışana ve üretene verdiği değerdir.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nün, anlamına uygun olarak, bir bayram havasında kutlanması gerekir. Geçmişte yaşanan acıların tekrarlanmaması için toplumun her kesimi gayret göstermeli özellikle de yönlendirici ve belirleyici rol oynayan insanları yeni acılar yaşanmaması için herkesten çok sağduyulu hareket etmelidir. 1 Mayıs'ta emeğin karşı karşıya bulunduğu sorunlar dile getirilmeli, bir takım suni gündemler oluşturarak 1 Mayıs`ın gerçek amacı gölgede bırakılmamalıdır.

Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı bir gün olmasını, şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasını temenni ediyor, tüm emekçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.

Bafranın haberi, bafra