GÜNDEM

Aile Eğitimi Ha-bi-der`den, Ücretsiz Muayene

 
 110
Aile Eğitimi Ha-bi-der`den, Ücretsiz Muayene - Bafra Halkı Bilinçlendirme Derneği(HA-Bİ-DER)Genel Merkezi, "Okul Öncesi Aile Bütünlüğü Eğitimi "Kuslarına katılan anne ve babaların çocukları, MediBafra Hastanesinde Ücretsiz Muayene olabilecekler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Halkı Bilinçlendirme Derneği(HA-Bİ-DER)Genel Merkezi, "Okul Öncesi Aile Bütünlüğü Eğitimi "Kuslarına katılan anne ve babaların çocukları, MediBafra Hastanesinde Ücretsiz Muayene olabilecekler.

HA-Bİ-DER Genel Başkanı, Emekli Eğitimci Yaşar Önbaş bu konuda muhabirimize bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Önbaş, "Çocuk Gelişimi, Beyin Gelişimi" hakkında Uygulamalı Eğitimin verileceği "Okul Öncesi Aile Bütünlüğü" Eğitim Projesi ve Kursu`na katılan anne ve babaların, 0-6 Yaş Grubu çocuklarına MediBafra Hastanesi`nin ücretsiz sağlık hizmeti olan ücretsiz muayene desteği verileceğini söyledi.

Ha-Bi-Der`de, kursların 14 Mart itibarıyla başladığını da hatırlatan HA-Bİ-DER Genel Başkanı Yaşar Önbaş, eğitimlerin OMÜ Öğretim ve Eğitim Görevlileri tarafından verileceğini belirtti.

Önbaş, ayrıca bu eğitim projesi kapsamında, kendisi ve Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi`nden Büşra Sayan ve Berna Kutlu adlı öğrencilerle birlikte mahalle mahalle, ev ev apartmanları gezip Gönüllü Anne- Baba Eğitimi Projesi için kursiyerlere, bu önemli eğitim projesi amacıyla broşürler dağıtıp HA-Bİ-DER Genel Merkezi`ne davet ettiler.

Aileler de böyle önemli bir projeye çocuklarının geleceği açısından katılmalarının büyük bir şans ve fırsat olduğunu söyleyip dernek başkanı Yaşar Önbaş ile ekibine ev ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Aile Eğitimi Ha-bi-der`den, Ücretsiz Muayene içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0