SAMSUN

Ak Parti 13. Yaşını Pasta Keserek Kutladı

 
 1011
Ak Parti 13. Yaşını Pasta Keserek Kutladı - Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 13
Bafra Haber

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 13

kuruluş yıl dönümü sebebiyle Samsun İl Başkanlığı tarafından pasta kesildi.

Toplantı salonunda gerçekleştirilen programa AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümü sebebiyle bir açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, "Bugün 13. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, hedeflerimizi gerçekleştirerek ülkemizin ve milletimizin, huzurunu ve refahını kalıcı kılmaktır. 14 Ağustos 2014, tam 13 yıl önce iktidar ortaklarının kısır kavgalarıyla yönetilen, ardı ardına yaşanan ekonomik krizlerden, bıkkın, geleceğinden umutsuz bir Türkiye'nin üzerine AK Parti bir ışık gibi doğmuştur. Toplumun adalet ve kalkınmaya, hizmete, temiz siyaset ve dürüst yönetime duyduğu özlemin iyice arttığı o günlerde, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 'Türkiye Sevdalıları' umudun tükenmediğini göstermek için 'Aydınlık Türkiye' sloganıyla 14 Ağustos 2001 tarihinde yola çıktı" dedi.

AK Parti'nin Türk siyasetine yalnızca yeni bir parti olarak katılmadığını dile getiren Bayrak, "Siyasi ahlak, erdem ve parti içi demokrasi anlayışıyla Türk siyasi hayatına yüksek bir değerler manzumesi kattı. 14 Ağustos 2001 Türkiye'de değişimin başladığı gündür. AK Parti iktidarı 13 yıldır Türkiye'de ve dünyada bir tarih yazmıştır ve gerek hizmet anlayışıyla gerekse attığı adımlarla ülkemizde devrim niteliğinde bir dönüm noktası oluşturmuştur. AK Parti kurulduğundan bugüne kadar 13.yılda hizmet siyasetinin adresi olmuş, olmaya da devam etmektedir. AK Parti iktidarıyla ülke ekonomisi tek haneli enflasyonla tanıştı. Ülkenin her köşesi bölünmüş yollarla kaplanırken, ülkemiz hızlı trenle tanıştı, hava yolu halkın yolu oldu. Eğitim her dönem aldığı rekor bütçelerden çağı ve çağın teknolojilerini yakalarken 81 ilimizde, üniversitelerimiz gençliğin hizmetine sunuldu. Ülkenin geçmişten gelen en zor problemleri tek tek çözülürken, Merkez Bankası döviz rezervleriyle güven vermeye devam ediyor. Fakirin, fukaranın, garip gurebanın yanında olan partimiz, mazlum milletlere destek olma, sözü edilen değil sözü dinlenen ülke olarak dünyada adından söz ettiriyor" diye konuştu.

Yeni Türkiye'nin büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye olduğunu sözlerine ekleyen Bayrak, "Yeni Türkiye, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselen Türkiye'dir. Yeni Türkiye, eğitimden kültüre, enerjiden ulaşıma, sağlıktan çevreye her alanda artık dünyaya yeni aşamalar, yeni standartlar getiren, işler yapan bir Türkiye olacaktır. Gayretli, disiplinli, ekip çalışması anlayışı ile hareket eden AK kadrolar geçen bu süre içinde tam 8 seçim kazanmış, 9. seçiminde de yine en yüksek oyu olarak bunu taçlandırmış ve genel başkanımızı, Başbakanımızı 12. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne çıkartmıştır. Bu sonuçla birlikte artık Türkiye de vesayet dönemi sona ermiştir. Eski Türkiye'nin kapıları kapanmış, yeni Türkiye'nin kapılarının sonuna kadar açılmıştır. Tüm bunlar aziz milletimizin bize vermiş olduğu destekle birlikte gerçekleştirilmiştir. AK Parti'yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Başbakanımız, Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 13. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak ve ilçe belediye başkanları birlikte partinin 13'üncü kuruluş yıl dönümü pastasını kestiler. Başkan Erdoğan Tok, daha sonra kesilen pastadan dilimleri il başkanı ve belediye başkanlarına ikram etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti 13. Yaşını Pasta Keserek Kutladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0