SİYASET

Ak Parti Adayı Av. Orhan Kırcalı`dan En Anlamlı Ziyaretler

 
 935
Ak Parti Adayı Av.Orhan Kırcalı`dan En Anlamlı Ziyaretler - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeni ile ilk ziyaretini 1975-1980 yıllarında okuduğu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokuluna gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeni ile ilk ziyaretini 1975-1980 yıllarında okuduğu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokuluna gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı okul girişinde Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Recep Dokgöz tarafından karşılandı.

Ziyarette Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Cansız, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan ile öğretmenler hazır bulundu.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafralı Av. Orhan Kırcalı burada anılarını tazeleyerek okul yıllarından söz etti. Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Recep Dokgöz okullarından 1980 yılında mezun olan Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafralı Av. Orhan Kırcalı`ya sürpriz yaparak ilkokulda çekilmiş resim ve başarı notlarını çerçeve içerisinde takdim etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafralı Av. Orhan Kırcalı mezun olduğu ilkokulda anlamlı ve duygusal hediyeyi almanın gururunu ve onurunu yaşadığını söyleyerek teşekkür etti. Ziyaret toplu halde fotoğraf çekimi ile son buldu.

Acılara Ortak Oldu

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı devriye görevi yaparken polis aracının devrilmesi sonucu 26 Ağustos 2015 tarihinde şehit düşen Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü`nde görevli Bafralı Oktay Uçar (29)`ın Hacınabi Mahallesi Yaman sokaktaki evini ziyaret etti. Şehit polis Oktay Uçar`ın babası İzzet Uçar ve aile fertleri ile bir arada oldu.  Kırcalı daha sonra Muş-Bingöl karayolunun Köykent mevkiinde 27 Ağustos 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Bafralı Piyade Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz(23)`ın Altınkaya Mahallesi, Şehit Aydın Uyar sokakta bulunan baba ocağını ziyaret etti.  YEDAŞ Bafra Müdürlüğünde işçi olarak çalışan baba Ramazan Yılmaz ve tüm ailenin acılarına ortak oldu.  AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafralı Av. Orhan Kırcalı ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşadı.

Ziyaretlerde Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Başkan Yardımcısı Ahmet Cansız, Hacınabi Mahallesi Muhtarı Mustafa Cengiz, Altınkaya Mahallesi Muhtarı Ali Şenkul`da hazır bulundu.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi:  Bir kez daha Ailelerimizin acılarına ortak olduk. İlkokulu okuduğum Gaziosmanpaşa İlkokulunu ziyaret ettim. Müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sürprizleri ile beni duygulandırdılar. Bugün her yönüyle duygulu ziyaretler yaşadık. Neyi hissediyor ve neyi yaşıyorsam bunların içinde oluyorum. İnşallah Bafra`mızı Samsunumuzu ve tüm ilçelerimizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğim. Ben hayatı şerefle bitirilmesi gereken en önemli görev olarak görüyorum.

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra