SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: 5 Ekim Tarihi Bir Gün Olacak

 
 665
Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı:5 Ekim Tarihi Bir Gün Olacak - AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına Bafra ve Alaçam`da esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına Bafra ve Alaçam`da esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

 Kırcalı ziyaretleri sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun 5 Ekim pazartesi günü Samsun`da yapacağı ilk seçim mitingine de davet yapıyor.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı " 5 Ekim 2015 pazartesi gününün tarihi bir gün olacağına mitingimizde ki kalabalığın tabloları süsleyecek muhteşemlikte gerçekleşeceğine inanıyorum. Samsunlu hemşehrilerimiz 17 ilçesi ile Başbakanımızı bir kez daha bağrına basacaktır"  Dedi.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Sürekli halkımızın içerisindeyiz. Halkımızı ziyaret ediyoruz. Muhteşem bir ilgi var. AK partiye desteğin arttığını görmekteyiz. Milletimizin 7 Haziranda koalisyon çıkan bir tablodan hoşlanmadığını tespit ediyoruz.  7 Hazirandan sonraki gelişmeler halkımızı rahatsız etmiş durumdadır. Bu nedenle hemşehrilerimiz AK partinin yeniden tek başına iktidar olmasını arzu ediyor. 1 Kasımda oyunu bu yönde kullanacağını bizlere ifade ediyorlar.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı son olarak şunları söyledi: Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu 4 Ekimde partimizin seçim beyannamesini açıklayacak ve mitinglere başlayacaktır. Başbakanımız ilk mitingini de Kurtuluş Şehrimiz Samsun`da yapacaktır. Bu Büyük mitingimiz 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Samsun Cumhuriyet meydanında yapılacaktır. Aynı gün saat 13.00 den itibaren mitinge katılmak isteyen Bafra`lı hemşehrilerimiz için AK parti Bafra ilçe başkanlığımız önünden araçlar kalkmaya başlayacaktır.  Samsunumuzu 17 ilçemizle birlikte bu muhteşem mitinge davet ediyoruz. 5 Ekim Samsun mitingimizin tabloları süsleyecek bir miting olacağına inanıyorum. Çünkü biz Samsunumuza ve milletimize yürekten inanıyoruz. 

Bafranın haberi, bafra