SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Emeklilerimize Yılda 1200 Tl Ek Destek Vereceğiz

 
 596
Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: EmeklilerimizeYılda 1200 Tl Ek Destek Vereceğiz - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

 Kırcalı, gündüz esnaf akşam ise mahalle ziyaretleri yapıyor. Ziyaretlere AK parti Bafra İlçe başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye başkan yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Gençlik kolları başkanı Adnan Günal, belediye meclis üyeleri ve partililer katılıyor. Kırcalı`nın ziyaretlerine vatandaşlar n samimi ilgileri ise dikkat çekiyor.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı ziyaretleri ve konuşmaları sırasında AK Partinin seçim beyannamesinde yer alan görüşlerini de açıklıyor. Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yaptığımız tüm ziyaretlerde vatandaşlarımızın tek başına iktidar istediklerini görüyoruz. Milletimiz kriz ve istikrarsızlık istemiyor. Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı.  AK Parti olarak 13 yıldır hangi sözleri verdiysek çok şükür tuttuk. Hangi vaatlerle halkımızın karşısına çıktıysak onları yerine getirdik. Ülkemizin ve insanlarımızın ihtiyaçları sürekli değişmektedir. Ülkemizin imkânlarını en iyi biz biliyoruz. Ülkemizin imkânlarını da her zaman insanlarımızın hizmetine sunuyoruz. Seçim beyannamemizde buna göre hazırlandı.  Seçim beyannamemizde emeklilerimizle ilgili düzenlemelerde yer aldı. 7 Haziran öncesinde verdiğimiz sözle gelir adaletini sağlayacak şekilde emeklilerimizin alt gelir tabakasının seviyesini yükseltmiştik.  Bin liraya kadar olan emeklilerimize 100`er lira, bin 100 liraya kadar olanları bin 100`e tamamlamıştık, bu şekilde bir gelir düzeltmesi yapmıştık. Şimdi bütün emeklilerimize, hepsine ayda 100, yılda 1200 lira. Yani takribi durumuna göre bir veya bir buçuk maaş ölçeğinde yeni zam yapıyoruz. Emeklilerimize hayırlı bereketli olsun.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Polislerimizin ek göstergeleri 2200`den 3000`ne çıkacak, taşeron işçilerimize kamuda istihdam sağlanacak, asgari ücret net 1300 TL olacak, kadın girişimcilerimize 100.000 TL "Ëœye kadar kredi desteği sağlanacak. Gübre ve yemde KDV kaldırılıyor, genç çiftçilerimize 30.000 TL karşılıksız destek verilecek, KOBİ ve esnaflarımız desteklenecek. Gençlerimize iş kurma yardımı yapılacak. Kısacası her alanda önemli gelişmeler yaşanacaktır.

 

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra