SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Gençlerimize, Emeklimize, Çiftcimize, Esnafımıza Polisimize Müjdelerimiz Var

 
 415
Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Gençlerimize,Emeklimize, Çiftcimize, Esnafımıza Polisimize Müjdelerimiz Var - AK Parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına Alaçam ilçesinde devam etti. Alaçam`da esnafları ziyaret eden Kırcalı Pazar günüde Bafra`nın Sarpın, Gökalan, Yenialan mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına Alaçam ilçesinde devam etti. Alaçam`da esnafları ziyaret eden Kırcalı Pazar günüde Bafra`nın Sarpın, Gökalan, Yenialan mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu.

AK parti Samsun adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı ziyaretlerde yakın ilgi gördü. Kırcalı`nın vatandaşlarla sıcak diyalogları güzel görüntüler oluşturdu. Kırcalı`yı sokakta vatandaşlar durdurarak sohbet etti. Birlikte çay içtiler.  Ziyaretlere AK parti Alaçam ilçe başkan Av. Ali Şengül, ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe Başkan yardımcısı Ahmet Cansız ve Bafra gençlik kolları başkanı Adnan Günal`da katıldılar.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Orhan Kırcalı ziyaretler sırasında şunları söyledi:  İlçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımız bizi bağrına basıyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Biz halkımızı halkımızda bizi kucaklıyor. Halkımızla sohbet ediyor, birlikte oluyor, onları dinliyor bizde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.  1 Kasım Türkiye ve milletimiz için çok önemli bir karar anıdır. Halkımızın bunun önemini bildiğini görüyoruz. Biz halkımızın sağduyusuna her zaman inandık. Milletimizin o sağlam iradesine teslim olduk.  7 Haziran seçimlerinden sonra çıkan sonuçları da bu anlayışla değerlendirdik.  Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Sn Ahmet Davutoğlu Bunun gereğini yapmak için açık şeffaf bir şekilde çalışma yürüttü. Ne yazık sonuç alamadı. Bu nedenle 1 kasımda sandık yeniden halkımızın önüne geldi. Halkımız 7 Hazirandan sonra geçen süreyi ve yaşananları en iyi şekilde değerlendirecektir. Biz halkımıza güveniyoruz. Samimiyetle sadece halkımızdan destek talep ediyoruz.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Başbakanımız ve genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu partimizin seçim beyannamesini açıkladı. Bu beyanname halkımızın tüm kesimlerini kapsıyor.  Başbakanımız çok önemli ve güzel müjdeler verdi.   Bu vesileyle 5 Ekim günü Başbakanımızın Samsun`da saat 17.00`de de Cumhuriyet meydanında yapacağı mitinge tüm halkımızı davet ediyorum.  Seçim beyannamemize göre asgari ücret net 1.300 TL olacak,  ev almak için hesap açan vatandaşlarımıza % 15 destek sağlanacak, iş kurmak isteyen gençlerimize 50.000 TL`ye kadar karşılıksız destek 100 bin liraya kadarda faizsiz kredi vereceğiz.  Ayrıca yem ve gübrede KDV kaldırılıyor, Esnafımıza 30.000 TL`ye kadar faizsiz kredi vereceğiz, seçilme yaşı 18`e indirilecek, tüm emeklilerimize ayda 100 TL olmak üzere yılda 1.200 TL vereceğiz, kamuda çalışan taşeron işçilerimiz ise istihdam edilecek.   Polislerimizin ek göstergesini 2200 den 3000`ne çıkartacağız. Sağlık alanında ise 56 bin kapasiteli şehir hastaneleri hizmete giriyor, emeklilerimize 250 TL taksitle ev alma imkanı sağlanacak.  Gençlerimize ücretsiz ve sınırsız internet erişimi saplanacak,  ilk kez iş bulan gencimizin maaşı 1 yıl boyunca devlet tarafından karşılanacak. Liseyi bitiren gençlerimize 2 yıl boyunca genel sağlık hizmeti sağlayacağız. Kısacası toplumumuza kucaklayan bir seçim beyannamemiz var. AK parti yapamayacağı hiçbir şeyi vaat etmez. Vaat ettiğini ise her zaman yapmıştır.

 

Bafranın haberi, bafra